Viešbučio aprašymas Grosvenor Suites 3*

„Grosvenor suites“ yra ramioje Nob Hill gatvėje, San Francisko centre. Iš kiekvieno kambario atsiveria kvapą gniaužiantys miesto vaizdai.
Be to, viešbutis yra netoli Kinų kvartalo ir Sąjungos aikštės, kur svečiai gali mėgautis pasaulinio lygio apsipirkimu ir pavalgyti. // Atnaujinta 09 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

Verslo centras, skalbykla, cheminis valymas, kelionių biuras, faksas / kopijavimas, bankomatas vietoje, visą parą dirbanti registratūra, laikraščiai, kambariai nerūkantiems, neįgaliesiems pritaikyti kambariai / patogumai, liftas, seifas, bagažo saugykla, rūkyti visame pastate viešbutyje ir kambariuose draudžiama.

Numeriai

Viešbučio kambariai: 62 (vienvietis liukso numeris su didele lova, dvivietis liukso numeris su didele lova, liukso numeris su labai didele lova)

Numeriuose

įrengta virtuvė, šaldytuvas, mikrobangų krosnelė, lygintuvas/lyginimo lenta, seifas, telefonas, internetas, kabelinė televizija.

Adresas

899 Pine St, San Francisco, CA, US 94108

Telefono numeriai

(415)846-7112
(415)421-1899
numeriai 6
paslauga 6
švara 8
infrastruktūra 5
Į šį viešbutį kelionių nėra

Artimiausi viešbučiai

Atsiliepimai apie Grosvenor Suites 3*
6.0 iš 10 0 | iš 11 viešbučių San Franciskas

Į kalną dėl patogumo 2010 Rugsėjo 14 Įvertinimas 6.0

Vieš butis į sikū rę s beveik pač iame virš uje, iš jo vaikš č ioti ekskursijose – š iokia tokia problema. Manė me, kad iš virš utinių aukš tų atsiveria puikus vaizdas, bet iš tikrų jų matome artimiausią gatvę ir vieš butį Huntington prieš ...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai