Viešbučio aprašymas Alpenhotel Saalbach 4*

Vienas žinomiausių ir populiariausių viešbučių Zalcburgo federalinėje žemėje. Viešbutis susideda iš 3 pastatų. Viešbutis pastatytas austrišku stiliumi, jo dizainui panaudota daug medienos medžiagų.
Viešbutis yra pačioje Saalbach kurorto širdyje, pėsčiųjų zonoje, šalia slidininkų keltuvų ir slidininkų autobusų stotelės. Schattbergbahn slidininkų keltuvas yra vos už 2 minučių kelio. pėsčiomis, o iki slidininkų keltuvo Bernkogellifte – 6 min. // Atnaujinta 03 sausio 2023
Kainų grafikas
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis yra pačioje Saalbach kurorto širdyje, pėsčiųjų zonoje, šalia slidininkų keltuvų ir slidininkų autobusų stotelės. Schattbergbahn slidininkų keltuvas yra vos už 2 minučių kelio. pėsčiomis, o iki slidininkų keltuvo Bernkogellifte – 6 min.

Paslaugos viešbutyje

registratūra, gydytoja, liftas, parduotuvės, valiutos keitykla, kirpykla, automobilių stovėjimo aikštelė, skalbykla, cheminis valymas. pilnai įrengtos posėdžių salės ir kvalifikuotas personalas padės suorganizuoti bet kokio sudėtingumo konferenciją, verslo centre yra 3 posėdžių salės 220 žmonių, 6 konferencijų salės nuo 20 iki 30 žmonių ir 2 posėdžių salės 10 žmonių, uždaras baseinas, sauna, garinė pirtis , soliariumas, masažai, taip pat Grožio salonas, slidinėjimo safaris, pasivažinėjimas rogėmis, austriškas kerlingas, kasdien vyksta pramoginės programos, ekskursijos, šalia yra Aamadall slidinėjimo mokykla, vasarą galima važinėtis kalnų dviračiais, kopti laipioti, žaisti teniso kortus, golfo mėgėjams yra galimybė žaisti golfo aikštyne Kaprun Saalbach Hinterglemm (36 duobutės) arba Pinzgauer Golfpass (38 duobutės). vaikų klubas kasdien siūlo pramogines programas vaikams nuo 3 iki 12 metų, aukles, vaikų slidinėjimo mokyklą.

Numeriai

Viešbutyje yra 96 ​​kambariai. Iš jų 9 vienviečiai kambariai, 60 dviviečių kambarių, 12 mažųjų apartamentų, 8 apartamentai ir vienas mansarda. Kambariai ir apartamentai dažniausiai dekoruoti šviesia arba tamsia brangiąja mediena, daugumoje kambarių yra balkonai.

Numeriuose

vonia/dušas, radijas, kabelinė televizija, mini baras, plaukų džiovintuvas, seifas, - ISDN telefonas su interneto ryšiu. Apartamentuose yra papildoma svetainė, o kai kuriuose – židinys.

Adresas

A-5753 Saalbach Dorfstrasse 212

Telefono numeriai

+43 (0)6541/6666-0
Kainų grafikas
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai