Viešbučio aprašymas Euro Moniz Inn 3*

Viešbutis „Euro Moniz“ įsikūręs Porto Moniz centre, vos už 100 metrų nuo ugnikalnių rifų baseinų. Viešbučio svečiai gali atsipalaiduoti saunoje ar soliariume, taip pat pasilepinti masažu. Tada galėsite išsimaudyti viešbučio gaiviname baseine ir atsipalaiduoti sūkurinėje vonioje. Visa tai, kas išdėstyta pirmiau, teikiama nemokamai. Be to, galite pasivaikščioti sode.

Viešbučio kelionių informacijos punktas mielai suteiks įvairios informacijos, čia taip pat galėsite išsinuomoti dviratį. Skaitymo mėgėjams viešbutyje įrengti specialūs skaitymo kampeliai. Iš savo kambario galėsite gėrėtis natūralių vulkaninių baseinų vaizdais. Lengvi pusryčiai patiekiami nemokamai. Tęsiant galėsite užkąsti viešbučio restorane. Tada galite pereiti į Panoramic Bar, iš kurio atsiveria vaizdas į kalnus. Čia galėsite paragauti tradicinio gėrimo „ponča“. // Atnaujinta 11 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

stilingas baras viešbučio fojė (su patogiomis sėdimomis vietomis ir dideliu įvairių gėrimų, kokteilių ir lengvų užkandžių pasirinkimu), TV kambarys, žaidimų kambarys, terasa, liftas, konferencijų salė, sauna, soliariumas, uždaras baseinas, sporto salė, golfas, krepšinio aikštelė.

Numeriai

33 kambariai (standartiniai dviviečiai kambariai, apartamentai). Elegantiški ir funkcionalūs kambariai su patogiais baldais ir šiltais kilimais ant grindų.

Numeriuose

balkonas arba terasa, televizorius su palydovine televizija, spartus internetas, mini baras su šaldytuvu, oro kondicionierius, seifas, tiesioginio ryšio telefonas, vonios kambarys su dušu, plaukų džiovintuvu ir higienos reikmenimis.

Adresas

Viešbutis Euromoniz
Vila do Porto Moniz
9270-095 Porto Moniz
Madeira-Portugalija

Svetainė

Euro Moniz Inn 3*
Kainų grafikas
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Artimiausi viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai