Viešbučio aprašymas Protea Hotel Balalaika 4*

„Protea Hotel Balalaika“ buvo pastatytas 1949 m. pačiame Sandtono centre ir priklauso privačiai. Puikiai tinka kokybišką aptarnavimą ir šiltą atmosferą vertinantiems svečiams.

Netoli viešbučio yra didžiulis Sandton City prekybos centras, taip pat daug kino teatrų, muziejų, restoranų ir pramogų centrų. „Protea Hotel Balalaika“ susideda iš dviejų modernių pastatų, iš kurių atsiveria žavingo angliško sodo ir baseino vaizdai. Šalia baseino yra nedidelis restoranas, kuriame kiekvieną rytą patiekiami pusryčiai. Pietums ir vakarienei viešbučio svečiai kviečiami į kitą restoraną – restoraną „The Bull Run“, kuris garsėja nepralenkiamais mėsos patiekalais ir puikiu vyno rūsiu. Čia, turistų pageidavimu, rengiamos konferencijos, privatūs vakarėliai.

Viešbučio terasoje yra jauki kavinė-baras, kuriame galėsite pasilepinti puodeliu kavos ar atsigaivinti dienos metu. Tikro tabako žinovams yra speciali parduotuvė, kurioje galite nusipirkti cigarų iš viso pasaulio ir atsipalaiduoti specialiai tam skirtoje poilsio zonoje.

Aktyvūs svečiai gali mėgautis treniruoklių sale, golfo ir teniso kortais. Taip pat organizuojamos jodinėjimas žirgais, įvairios ekskursijos. // Atnaujinta 13 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

2 restoranai, terasa, 3 barai, kavinė, baseinas, sodas, treniruoklių salė
  • renovacijos metai

Numeriai

Iš viso viešbutyje yra 330 skirtingų kategorijų kambarių

Numeriuose

oro kondicionierius, televizorius, įrengtas vonios kambarys su dušu, arbatos ir kavos ruošimo rinkinys, plaukų džiovintuvas.

Adresas

20 MAUDE STREET, SANDOWN, 2146, JOHANNESBURG, Pietų Afrika
Kainų grafikas
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
02
Sk
03
Pr
04
An
05
Tr
06
Th
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai