Viešbučio aprašymas Angella Hotel 3*

Viešbutis su moderniai įrengtais kambariais, tiesioginis susisiekimas su kongresų centru. Įsikūręs Kopaonik turistiniame centre, šalia slidinėjimo trasos. // Atnaujinta 14 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

Registratūra, belaidis internetas (už papildomą mokestį), šokių restoranas, fojė ir aperityvų baras, valiutos keitykla, vienos minutės parduotuvė, slidinėjimo įrangos nuoma ir remontas, lauko vieša automobilių stovėjimo aikštelė.
Kongresų centras:
Penki 1000 m² aukštai. Kongresų centre yra penkios salės, jų talpa ir techninė įranga leidžia organizuoti įvairius renginius. Kiekvienoje salėje yra pilna garso ir vaizdo įranga (vaizdo projektorius, vaizdo ekranas, lenta, garsas, bevielis internetas):
* kongresų salė – talpa iki 500 dalyvių;
* Salė „Atostogos“ – talpa 140 dalyvių;
* Salė «Prezidentas» – 50 dalyvių;
* Salė „Mažasis ežeras“ – 90 dalyvių;
* VIP-lounge - talpa 15 dalyvių.

Numeriai

15 vienviečių kambarių, 106 dviviečiai kambariai, 6 apartamentai.

Numeriuose

Vienvietis kambarys: vonios kambarys su plaukų džiovintuvu (dušas), lova, chalatas, LCD televizorius, telefonas, DVD grotuvas, mini baras, bevielis internetas (už papildomą mokestį), galima pastatyti vieną sulankstomą kėdę (90×185 cm).
Dvivietis kambarys (galima sujungti kambarius): vonios kambarys su plaukų džiovintuvu (dušas), dvigulė lova (200×160 cm) arba dvi viengulės lovos, kilpinis chalatas, LCD televizorius, telefonas, DVD grotuvas, mini baras, bevielis internetas (už papildomą mokestį), galimybė papildomai pastatyti vieną arba dvi sulankstomas kėdes (90×185 cm).
Butas: vonios kambarys su plaukų džiovintuvu (dušo kabina), miegamasis su dvigule lova (200×160 cm), miegamasis su dviem sulankstomais foteliais (90×185 cm), kilpiniai chalatai, LCD televizorius, telefonas, DVD grotuvas, mini baras, bevielis internetas ( su priemoka).
numeriai 9
paslauga 9
švara 8
maistas 10
infrastruktūra 9
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Angella Hotel 3*
9.0 iš 10 0 | iš 19 viešbučių Kopaonika

Puikus viešbutis su pilnu aptarnavimu 2015 Gruodžio 07 Įvertinimas 9.0

Vieš butyje „Family Angela“ apsistojome, kai atostogavome Serbijoje (Kopoanica). Vieš buč io vieta patogi – š alia keltuvo ir į vairių lankytinų vietų .
Kambarys į prastas - maž as, jaukus, bet su viskuo, ko reikia. Dar noriu ypač atkreipti dė mesį į nuostabius kalnų vaizdus. Apskrit...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai