Viešbučio aprašymas Long Beach A Sun Resort Mauritius 5*

Šis naujas prabangus kompleksas, apsuptas vešlių sodų ir aukštų ūksmingų palmių, pastatytas kaip vaizdinga miesto aikštė su restoranais, barais ir parduotuvėmis. Kartu tiek Mauricijaus Long Byčo atmosferoje, tiek išvaizdoje slypi atogrąžų oazės žavesys, kurį skleidžia jūros vėjų vėsa ir idiliškas tolimos salos grožis.
Jame yra prabangūs kambariai su terasomis, iš kurių atsiveria vaizdas į vandenyną ir nuostabius sodus, SPA centras, siūlantis išskirtines procedūras, sporto ir pramogų centras, vandens sporto centras, teniso kortai, klubai vaikams ir paaugliams, penki restoranai, siūlantys gausybę vakarietiškų ir rytietiškų patiekalų. virtuvė, keli barai, naktinis klubas ir dar daugiau.
Long Beach Mauricijus sujungia nuostabų atogrąžų rojaus grožį su įvairiomis paslaugomis, atitinkančiomis aukščiausius tarptautinius standartus. // Atnaujinta 11 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paplūdimys

smėlėtas, įrengtas, ribojasi su mariomis su rifu.

Paslaugos viešbutyje

5 restoranai, 2 barai, konferencijų salė, parduotuvės, naktinis klubas, belaidis internetas, medicinos kabinetas, automobilių stovėjimo aikštelė, automobilių nuoma, konsjeržo paslaugos, floristų paslaugos, skalbimo ir cheminio valymo paslaugos, pagrindinis lauko šildomas baseinas (1400 m2), baseinas su gėlu vandeniu (343 m2), apsuptas terasų poilsiui, baseinas sporto centre, baseinas vaikams, žaidimų aikštelė, vandens sporto centras, PADI nardymo centras, 3 apšviesti teniso kortai, treniruoklių salė (216 m2), laipiojimo siena, SPA centras su hamamu.

Numeriai

Viešbutyje yra 255 įvairių kategorijų kambariai, įskaitant 29 šeimyninius kambarius paplūdimyje, 124 standartinius kambarius su vaizdu į jūrą, 100 geresnių kambarių su vaizdu į jūrą ir 2 prabangius liukso numerius paplūdimyje. Erdviuose kambariuose, dekoruotuose maloniais švelniais žalumais, koralais ir baltai pilka spalva, elegantiškas, modernus dizainas su atogrąžų motyvais ir puikiomis natūraliomis medžiagomis, o iš balkonų ir terasų atsiveria kvapą gniaužiantys vaizdai į vandenyną ir sodus.

Jūsų paslaugoms:

Standartinis kambarys su vaizdu į jūrą: 60 m2. Jį sudaro miegamasis su svetaine, vonios kambarys ir balkonas. 72 šios kategorijos kambariai yra sujungti.

Geresnysis kambarys prie jūros: 64 m2. Jį sudaro miegamasis su svetaine, vonios kambarys ir balkonas. 48 šios kategorijos kambariai yra sujungti.

Šeimyninis kambarys paplūdimyje: 86,4 m2. Jį sudaro miegamasis su labai didele lova, miegamasis su dviem miegamosiomis sofomis, 2 vonios kambariai (vaikų miegamajame - su dušu), terasos.

Prabangus liukso numeris prie jūros: 132 m2. Įsikūręs 1 aukšte, netoli paplūdimio, sudaro miegamasis, svetainė, vonios kambarys, terasa su nuostabiu vaizdu į įlanką.

Numeriuose

oro kondicionierius, LCD televizorius, tiesioginis telefonas, WiFi interneto prieiga, iPOD prijungimo stotelė, seifas, mini baras, arbatos ir kavos ruošimo rinkinys, vonia, atskiras dušas, plaukų džiovintuvas vonioje.

Adresas

Pakrantės kelias, Belle Mare, Mauricijus

Telefono numeriai

+230 401 19 19

Еl. paštas

info@longbeach.mu

Panašūs viešbučiai

4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Prabangus viešbutis