Viešbučio aprašymas Somerset Salcedo Makati 4*

Apartamentai yra pačiame Makati rajono centre, vos kelios minutės kelio automobiliu nuo Ayala triangle ir Makati prospekto, kelios minutės pėsčiomis nuo Citibank bokšto, PBCom bokšto ir Philam Life bokšto, 11 km nuo tarptautinio oro uosto.
Erdvūs Somerset Salcedo Makati apartamentai tinka tiek verslo, tiek laisvalaikio keliautojams. Šiame viešbutyje saugumas ir patogumas yra pirmoje vietoje. Svečiai gali tikėtis daugybės kultūrinių ir istorinių objektų, restoranų, parduotuvių ir pramogų vietų, kurios yra visai šalia. // Atnaujinta 12 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Apartamentai yra pačiame Makati centre, vos kelios minutės kelio automobiliu nuo Ayala Triangle ir Makati prospekto, pėsčiomis nueisite iki Citibank bokšto, PBCom bokšto ir Philam Life bokšto, 11 km nuo tarptautinio oro uosto.

Paslaugos viešbutyje

liftas, konferencijų salė, verslo centras, sauna, SPA, treniruoklių salė, lauko baseinas, sporto salė, sūkurinė vonia, grožio salonas, aukle, lopšys, vaikų kambarys

Numeriai

Kambarių skaičius: 150 kambarių.
Kambarių tipai: Apartamentai.
Jaukūs ir erdvūs kambariai su pilnai įrengta virtuve.

Numeriuose

TV su kabeliniais kanalais, spartus internetas, mini baras su šaldytuvu, oro kondicionierius, mikrobangų krosnelė, seifas, tiesioginis telefonas, radijas, lygintuvas, žadintuvas, kavos ir arbatos virimo aparatas, vonios kambarys su vonia ir plaukų džiovintuvu.

Adresas

HV Dela Costa, kampinis LP Leviste Street, Salcedo Village, Makati City 1227, Filipinai

Telefono numeriai

(63-2) 888 6668

Panašūs viešbučiai

Artimiausi viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai