Viešbučio aprašymas Mar Le Mar Club 4*

„Mar Le Mar Club“ yra įsikūręs spygliuočių miške, Juodosios jūros pakrantėje, netoli kurortinio Peschanoe kaimelio. Viešbučio teritorija užima 2,3 ha ir yra kotedžų gyvenvietė su priėjimu prie jūros ir sutvarkytu izoliuotu paplūdimiu. // Atnaujinta 07 sausio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Mažiau nei per pusvalandį keliu pasieksite Bakhchisarajų (26 km) ir Sevastopolį (30 km). Iki Simferopolis (54 km), Evpatorijos (67 km) automobiliu nuvažiuosite apie valandą.

Paplūdimys

2012 pilna viešbučio izoliuoto paplūdimio rekonstrukcija. Paplūdimys yra dviejų lygių, jame yra gultai, markizės, nendriniai skėčiai, pripučiami baseinai plaukiantiems vaikams. Viršutiniame paplūdimio lygyje - smėlis; apačioje, netoli pakrantės – smulkūs akmenukai.
  • ant jūros kranto
  • privatus paplūdimys
  • smėlio ir akmenukų paplūdimys
  • gultai
  • skėčiai
  • paplūdimio rankšluosčiai

Paslaugos viešbutyje

WI-FI visoje teritorijoje; konferencijų salė talpinanti 50-60 žmonių, įrengta projektorius ir didelis dinaminis ekranas; 2 šildomi baseinai - sportinis baseinas 25 m ilgio ir mažas baseinas vaikams; vasaros nešildomas begalybės stiliaus baseinas su vaizdu į jūrą; restoranas, baras prie baseino, paplūdimio baras, begalybės baseino baras; vietos automobiliams saugomoje aikštelėje komplekso teritorijoje; skambinti į šeimos gydytojo kabinetą.
  • restoranas
  • A la carte restaurant
  • kavinė/baras
  • atviras baseinas
  • konferencijų salė/pokylių salė
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • saugus
  • skalbiniai
  • gydytojas

Vaikams

Kas valandą nakties auklių paslaugos ir animacinės programos vaikams.
  • vaikų baseinas
  • žaidimų aikštelė
  • vaikų klubas
  • vaikiškas meniu restorane
  • vaikiška lovelė
  • auklė

Pramogos ir sportas

Biliardo kambarys, nedidelė kino salė, karaoke baras, teminiai vakarėliai ir pramoginiai renginiai; daugiafunkcė sporto aikštelė ir moderni sporto salė; pirčių kompleksas - masažai, pirtys, hamamas, ledo šlifavimas, garinimas vantomis; animacinės programos ir kūrybinės studijos vaikams ir suaugusiems; Ekskursijų, žygių pėsčiomis, pėsčiųjų turų, iškylų ​​organizavimas; svečių laisvalaikio organizavimas – nuo ​​jodinėjimo žirgais ir dažasvydžio iki nardymo ir žvejybos jūroje.
  • sauna/vonia/hamamas
  • biliardas
  • sporto salė
  • animacija
  • ekskursijų organizavimas

Numeriai

63 įvairaus dydžio kambariai su atskirais įėjimais, kuriuose vienu metu gali apsistoti iki 200 svečių. Kiekvienas pagrindinis pastatas yra dviejų aukštų kotedžas su 8 skirtingo komforto lygio kambariais. Taip pat yra 9 visiškai izoliuoti kambariai antrame atskirų mažų kotedžų aukšte (pirmame aukšte - garažai 2 automobiliams).

Numeriuose

Autonominės oro kondicionavimo ir šildymo sistemos; LCD televizorius; kabelinis internetas; Intercom (viešbučio telefono linija).

Adresas

Krymo Autonominė Respublika, Bakhchisarajaus rajonas, su. Sandy, šv. Pylimas, 11-B.
numeriai 8,5
paslauga 8,2
švara 8,6
maistas 7,8
infrastruktūra 8,1
Į šį viešbutį kelionių nėra
Atsiliepimai apie Mar Le Mar Club 4*
7.9 iš 10 64 apžvalgos | №2 iš 34 viešbučių Sandy

Rekomenduoti 2015 Rugsėjo 03 Įvertinimas 8.0

Ramybė ir susiliejimas su gamta, ramybė ir tyla. Puikus restoranas vietoje. Geras poilsio derinys suaugusiems ir vaikams. Personalas mandagus ir korektiš kas. Ypatingas ač iū merginoms animatorė ms! Vieš butis gali nesunkiai konkuruoti su vieš buč iais Turkijoje. Ač iū už nuostabų laiką ....


Kol kas tai geriausia vieta apsistoti Rusijoje. 2015 Liepos 10 Įvertinimas 8.0

Man patinka š i vieta. Tai atostogos tiems, kurie mė gsta atsipalaiduoti patogiai. Jau antrą kartą č ia su š eima. Todė l norė č iau papasakoti apie tai, kas yra š i vieta ir kas joje pasikeitė .
Geriau rezervuoti anksti – kovo-balandž io mė n. Pernai už sisakė me, bet negalė jo...


Už sakymas 5+
Pervedimas 5+
Registracija 5+
4+ kambarys
Maistas 4+ Vaisiai (kriauš ė s, slyvos, melionai) ir pomidorai visi ž ali (+ už nemokamą individualų patiekalų už sakymą vaikams Š vedijos linijoje)
4 teritorija (nė ra vejos ir gė lynų , aplink puš ys, bet darbai š ia krypt...


Ačiū už poilsį! 2013 Rugpjūčio 26 Įvertinimas 10.0

Taigi praė jo visi metai po atostogų Mar le Mar ir aš pagaliau subrendau paraš yti apž valgą , kuri galbū t ateityje leis kaž kam teisingai pasirinkti.
Pirmiausia, Mar le Mar mums tapo „Rusijos jū ros“, kaip aš ją vadinu, perlu. Poilsis vieš butyje paliko tokį malonų į spū d...


Labai geras viešbutis šeimoms 2013 Rugpjūčio 26 Įvertinimas 9.0

Apie mus, paraš iusius š ią apž valgą :
Dvi susituokusios poros vaikų su savimi nepasiė mė (iš pradž ių nusprendė pač ios paž iū rė ti, kokios joms są lygos). Ir Kryme, ir Europoje, ir Turkijoje / Egipte, vieš buč iuose nuo 3 iki 5 ž vaigž duč i%...


Tikrai vieta atsipalaiduoti!!! 2013 Rugpjūčio 26 Įvertinimas 8.0

Mar Le Mar man iš karto patiko dė l mandagaus ir draugiš ko jaunimo pož iū rio registratū roje. Greitai atsiskaityta, viskas parodyta ir pasakyta. Tikrai, vieta poilsiui, nes nepaisant pilno vieš buč io darbo krū vio, poilsiautojų niekur nebū na, tikriausiai tai palengvina puikiai suplanuota vieš bu...


kaina - kokybė neatitinka 2013 Birželio 24 Įvertinimas 5.0

1. Jei vieš butis save pozicionuoja kaip š eimoms su maž ais vaikais skirtas vieš butis, tai vaikų kambarys turė tų bū ti tinkamas. Vaikų kambarys susideda iš dviejų tuš č ių kambarių , kurie vė dinami 15 valandų iš.24 ir geriau ten neiti. Aprū pintas ž aislais...


Keliavo su žmona ir dviem vaikais 2013 Rugpjūčio 09 Įvertinimas 5.0

Perskaič iusi atsiliepimus ir dė l to, kad dukrytei 2 metai (sū nui 7) nusprendž iau toli neiti ir nusprendž iau ilsė tis Kryme.
Perskaič iau atsiliepimus (labai geri) ir iš vykome.
1. Visus gerus atsiliepimus raš o ž monė s, kurie moka gana didelius pinigus už atostogas Mar Le Mar ir jiems arba g...


Nenorėjo išeiti... 2013 Rugpjūčio 05 Įvertinimas 9.0

Ilsė jomė s su š eima, suaugusiam sū nui 19 metų , jauniausiam 3.5 metų . Man viskas labai patiko. Pož iū ris į sveč ius puikus. Atvykimo dieną vė lavome vakarieniauti, bet iš karto buvome nuvesti į restoraną , o dar nepamač ius savo kambario jau buvome sotū s. Kitą die...


Rojus vaikams 2013 Liepos 15 Įvertinimas 7.0

Mar le Mare su vyru ir 1.7 metų vaiku ilsė jomė s pirmą kartą . Turė jome kotedž ą Nr. 2, junior suite – studiją , su iš ė jimu į centrinę alė ją .
Patiko teritorija, ypač puš ų kvapas, daug pavė sio, prieš ais namą yra palapinė su pagalvė mis ...


12 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Prašmatnus viešbutis
Poilsio ir pramogų programa vaikams
Viešbutis 1-oje linijoje, netoli jūros
Lauko baseinas poilsiui
Vaikų meniu patiems mažiausiems
Privatus viešbučio paplūdimys
Seifas vertingiems daiktams
Vaikų žaidimų kambarys patiems mažiausiems
Patogus parkingas