Viešbučio aprašymas St Olav 4*

Viešbutis atvėrė duris plačiausioje ir ramiausioje senamiesčio gatvėje. Jis yra unikalioje vietoje – trys minutės pėsčiomis nuo Rotušės aikštės – Žemutinio pirklių miesto širdies, netoli XV amžiuje pastatytos tvirtovės sienos ir penkios minutės pėsčiomis nuo geležinkelio stoties.< br />
Nepaisant šios kaimynystės - vieta gana rami ir rami. Šį kvartalą juosianti tvirtovės sienos atkarpa saugojo Šv.Arkangelo Mykolo vienuolyno, pastatyto XIII a., teritoriją. // Atnaujinta 13 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

Restoranas, baras, sodas, terasa, visą parą dirbanti registratūra, seifas, bagažo saugykla, susitikimų / banketų salė, verslo centras.

Numeriai

Istoriniame viešbučio „St.Olav“ pastate 4 aukštuose yra 90 patogių, išskirtinio dizaino kambarių svečiams. Įskaitant liukso numerius, mažuosius liukso numerius ir mažuosius liukso numerius su voniomis.
Standartiniai kambariai dekoruoti daugybe pseudogotikinių detalių iš natūralaus akmens ir medžio, raštuotų audinių ir kalimo. Grindys pagamintos iš natūralios kamštienos.

Papildomos prabangos liukso numeriuose sukuria senoviniai baldai, rankų darbo užuolaidos ir lovatiesės, chalatas ir šlepetės. Įėjimas į viešbučio kambarius eina per jaukų viešbučio kiemą. Pro langus atsiveria nuostabus vaizdas į ramias akmenimis grįstas senamiesčio gatveles, raudonų čerpių stogus ar romantišką viešbučio kiemą.

Numeriuose

vonios kambarys arba dušas, šildomos grindys, mini-seifas, mini baras, kabelinė televizija, nemokamas internetas, tiesioginis telefonas, plaukų džiovintuvas.

Adresas

Lai 5, Talinas, 10123

Telefono numeriai

372 6161180
372 6161181

Еl. paštas

olav@olav.ee

Svetainė

St Olav 4*
numeriai 7
paslauga 6
švara 8
maistas 8
infrastruktūra 9
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie St Olav 4*
8.0 iš 10 0 | iš 79 viešbučių Talinas

Jaukus, kamerinis, senovinis, Talino dvasia 2013 Gruodžio 20 Įvertinimas 8.0

Vieš butis man patiko, apskritai tinkamas maloniai vieš nagei. Jis yra kelios minutė s pė sč iomis nuo visų centrinių lankytinų vietų ir yra miesto istorijos dalis. Interjeras pagamintas viduramž ių stiliumi. Siauri koridoriai, ž emų sijų lubos, gobelenai ir paveikslai ant sienų . I&#...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai