Viešbučio aprašymas Telegraaf 5*

Estijos telegrafo pastatas, pastatytas 1873 m., 2007 m. pavasarį virto prabangiu ir elegantišku viešbučiu. Visi senojo telegrafo kambariai buvo visiškai rekonstruoti ir restauruoti, kad čia būtų galima pajusti paslaptingą dvasią ir aurą, supančią praėjusio amžiaus namą. Viešbutis siūlo aukščiausio lygio paslaugas ir komfortą.

Tai vienintelis viešbutis Talino senamiestyje, kuriame yra požeminė automobilių stovėjimo aikštelė, o dėl puikios vietos apsistosite vienos gražiausių Šiaurės Europos sostinių centre. Rotušės aikštė – „senamiesčio širdis“ yra vos už 70 metrų nuo viešbučio. // Atnaujinta 13 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

* Miesto vaistinė - 0,1 km
* Šventosios Dvasios bažnyčia - 0,1 km
* Rotušės aikštė - 0,1 km
* Talino Rotušė - 0,1 km
* Estijos istorijos muziejus/Didžioji gildija – 0,1 km
* Dominikonų vienuolynas - 0,1 km
* Miesto muziejus - 0,1 km
* Senamiesčio vartai - 0,2 km
* Mikalojaus bažnyčia - 0,3 km
* Estijos teatras - 0,4 km
* Šv. Olavo bažnyčia - 0,4 km
* Talino katedra - 0,5 km
* Aleksandro Nevskio katedra - 0,5 km
* Estijos dailės muziejus - 2,8 km
* Talino televizijos bokštas - 8,7 km

Patogiausias būdas patekti į Hotel Telegraaf yra iš Talino oro uosto (TLL-Lennart Meri) – 3,8 km

Paslaugos viešbutyje

SPA su "Elemis" produktais, sūkurinė vonia, baseinas, garinė pirtis ir tradicinė sauna į kambario kainą, požeminė automobilių stovėjimo aikštelė, bevielis internetas, skalbimo ir cheminio valymo paslaugos, registracija visą parą, kambarių aptarnavimas 24 val. , restoranas Čaikovskis - Rusijos simfoninės virtuvės, fojė baras, konferencijų salė 50 žmonių
  • renovacijos metai

Numeriai

Viešbutyje yra tik 86 išskirtiniai kambariai, kurie gali patenkinti išrankiausią skonį.

Numeriuose

Visi verslo klasės kambariai yra naujoje viešbučio dalyje. Tai erdvūs kambariai su kilimine danga ir šiuolaikišku dizainu. Visuose kambariuose yra viena dvigulė lova (DBL) arba dvi lovos, dušas arba vonia. Iš visų šios kategorijos kambarių atsiveria vaizdas į vidinį kiemą.

Visi geresnieji kambariai yra istorinėje viešbučio dalyje. Šie kambariai yra prabangaus klasikinio dizaino. Kambariuose yra viena lova (SGL, DBL) arba dvi lovos (TWIN), dušas arba vonia. Pro langus atsiveria vaizdas į gatvę arba vidinį kiemą.

Erdvūs mažieji liukso numeriai įrengti naujoje viešbučio dalyje. Tai erdvūs kambariai su kilimine danga ir itin plačiomis lovomis. Kiekviename kambaryje yra atskira svetainės zona su sofa. Visuose vonios kambariuose yra vonios. Langai į kiemą.

Visi liukso numeriai yra atnaujintoje viešbučio dalyje. Kiekvienas kambarys turi savo dizainą ir spalvų schemą. Šie kambariai siūlo ypatingą komforto lygį. Kiekviename kambaryje yra atskira svetainė ir miegamasis, taip pat vonios kambarys su vonia ir dušu. Iš visų kambarių atsiveria vaizdas į Vene gatvę.

Kiekvienas liukso numeris turi savo pavadinimą, skirtą didžiųjų pasaulio telekomunikacijų istorijos žmonių garbei.

Adresas

Vene g. 9, 10123, Talinas

Telefono numeriai

+ 372 600 06 00

Svetainė

Telegraaf 5*

Panašūs viešbučiai

4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Prabangus viešbutis