Viešbučio aprašymas Rex Swiss Quality Zurich Hotel 3*

Miesto Ciurichas viešbutis yra netoli šių objektų: Dizaino muziejus ir Šveicarijos nacionalinis muziejus. Taip pat netoliese yra Fraumunster ir Bahnhofstrasse. // Atnaujinta 13 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis „Rex“ yra vos kelios minutės pėsčiomis nuo Ciuricho centro, netoli populiarių parduotuvių rajonų, universiteto (ETH) ir 15 minučių kelio automobiliu nuo oro uosto.

Paslaugos viešbutyje

Šiame miesto Ciurichas (Šveicarija) viešbutyje yra restoranas. Už papildomą mokestį teikiamos pervežimo į ir iš oro uosto paslaugos. Svečiams siūloma nemokama automobilių stovėjimo aikštelė. Tarp viešbučio patogumų taip pat yra: skalbimo paslaugos, liftas. Šiame viešbutyje nerūkoma.

Numeriai

Viešbučio kambariai: 41. Visuose kambariuose nerūkoma.

Numeriuose

Pramogos: kabelinė / palydovinė televizija. Svečių kambariuose yra nemokama belaidžio interneto prieiga, tiesioginio sujungimo telefonai ir seifai kambaryje. Vonios kambariuose yra plaukų džiovintuvai. Papildomos paslaugos yra mažieji barai, rašomieji stalai ir pažadinimo skambučiai.

Adresas

Weinbergstrasse 92, 8006 Ciurichas

Telefono numeriai

41 (0) 44 360 25 25

Еl. paštas

rex@zuerich-hotels.ch
numeriai 8
paslauga 8
švara 8
maistas 8
infrastruktūra 8
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Rex Swiss Quality Zurich Hotel 3*
8.0 iš 10 0 | iš 25 viešbučių Ciurichas

REX viešbutis Ciuriche 2010 Birželio 17 Įvertinimas 8.0

Ne pirmas kartas rex viesbutyje, patogi vieta nuo centro, pusryciai monotoniš ki, bet vaisiai, gabalai. Iš valo, pataisė kambarį ir liko patenkinti. Regitramoje visada draugiš ka. Ž inoma yra internetas Labai rami ir jauki aplinka!...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai