Viešbučio aprašymas Gayana Marine Resort 5*

„Gayana Eco Resort“ yra nuošalus penkių žvaigždučių viešbutis. Jis įsikūręs smėlėtame Malohom įlankos paplūdimyje Gaya saloje, vienoje iš penkių Tunku Abdul Rahmano jūrų parko salų, pavadintų pirmojo Malaizijos ministro pirmininko vardu. Iš salos laivas išplaukia kas dvi valandas.
Dėl viešbučio vietos jis tikrai išskirtinis. Prabangus viešbutis susideda iš 44 vilų, esančių tropinėje žalumoje. Sala, kurioje įsikūręs kurortas, skalaujama Pietų Kinijos jūros, joje auga mangrovių medžiai, unikali Borneo flora ir fauna. „Gayana Eco Resort“ yra ideali vieta povandeninio pasaulio mėgėjams. Salą supa koraliniai rifai, todėl ji patraukli snorkeliavimui ir nardymui. „Gayana Eco Resort“ yra pasaulinės klasės kurortas. // Atnaujinta 19 kovo 2023
Kainų grafikas
03
Pn
04
Št
05
Sk
06
Pr
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis yra įsikūręs Tunku Abdul Rahman parko pakraštyje, netoli Borneo pakrantės, 15 minučių kelio greitaeigiu kateriu nuo Kota Kinabalu, Sabah sostinės Malaizijoje. Kota Kinabalu tarptautinis oro uostas yra už 4 km nuo viešbučio (15 minučių kelio automobiliu).

Paplūdimys

privatus smėlio paplūdimys, geras įėjimas į jūrą, paplūdimio kėdės ir rankšluosčiai – nemokami

Paslaugos viešbutyje

Privatus paplūdimys, SPA salonas, bevielis internetas vietoje, baseinas, sūkurinė vonia, baseinas vaikams, treniruoklių salė, teniso kortai, verslo centras, nardymo centras, automobilių nuoma, pervežimas laivu, pervežimas iš oro uosto, dovanų parduotuvė, tarptautinės virtuvės restoranas, kinų restoranas ,
baras prie baseino.

Numeriai

44 vilos išsidėsčiusios taip, kad dalis jų turi savo terasą. Bet kuriuo metu galite maudytis jūroje, nardydami tiesiai iš savo vasarnamio. O ryte jus sužavės romantiški pusryčiai, atplukdomi laivu tiesiai į jūsų terasą.

Numeriuose

plazminis televizorius ir kabelinė televizija, telefonas su tarptautiniu ryšiu ir balso paštu, seifas, oro kondicionierius, mini baras, kavos ir arbatos rinkinys, higienos reikmenys, rankšluosčiai, elektroninis raktas, balkonas, bevielis internetas.

Adresas

Unit 1-1, The Pinnacle, Lower Signal Hill Road, 88400, Kota Kinabalu, Sabah, Malaizija.

Telefono numeriai

+6 088 380390

Еl. paštas

rsvn.gayana@echoresorts.com
Kainų grafikas
03
Pn
04
Št
05
Sk
06
Pr
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Artimiausi viešbučiai

4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Prabangus viešbutis