Viešbučio aprašymas Grand Hyatt Hong Kong 5*

Prabangus viešbutis yra Honkongo saloje, netoli Viktorijos uosto įlankos, greta konferencijų ir parodų centro – Tarptautinio parodų centro – ir yra sujungtas su juo pėsčiųjų tuneliu. Viešbutis yra vos kelios minutės pėsčiomis nuo parduotuvių rajonų. // Atnaujinta 05 sausio 2023
Kainų grafikas
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Atstumas nuo tarptautinio oro uosto iki viešbučio yra 39 km (45 minutės automobiliu). Vos 5 minutės pėsčiomis nuo viešbučio iki prieplaukos (keltas į Kowloon pusiasalį) ir 10 minučių pėsčiomis iki metro stoties.

Paslaugos viešbutyje

„One Harbour Road's“ – Kantono restoranas, „Grissini“ – itališka virtuvė, „Kaetsu“ – japonų restoranas, „Tiffin Lounge“ – baras su vaizdu į uostą, „Grand Cafe“ – elegantiška kavinė, „The Grill“ – lauko restoranas. prie baseino, „Pool House“ – restoranas su vaizdu į sodą ir baseiną, idealiai tinkantis šventinėms vakarienėms ir banketams, „Šampano baras“ – baras.
Konferencijų salės, salės banketams. Verslo centras, esantis 54 aukšte, dirba 24 valandas per parą. Teikiamos paslaugos: sekretorė, vertėjas, bevielis internetas, kopijavimo aparatas, faksas, teleksas, raštinės reikmenys. Limuzinų užsakymas, privati ​​motorinė jachta.
Grand Club – tai 8 specialūs aukštai, kuriuose šiuose aukštuose esančiuose kambariuose apsistojusiems svečiams suteikiamos papildomos paslaugos: atskira registratūra ir salė, galimybė nemokamai naudotis posėdžių sale – 1 kartą per dieną (1 val.), kava, arbata dienos metu, kokteiliai ir lengvi užkandžiai, DVD grotuvas kambariuose.
50 m lauko šildomas baseinas, treniruoklių salė, 2 teniso kortai, 2 skvošo kortai, 400 m bėgimo takas.
Plateau centre teikiamos paslaugos: SPA procedūros, įvairūs masažai, sauna, garinė pirtis, treniruoklių salės ir sporto įranga.
Vaikams: auklė.

Numeriai

556 kambariai: Deluxe kambariai, Grand Deluxe kambariai su vaizdu į uostą, Grand Harbour View Suites, Grand Executive Suites, Specialty Suites, Presidential Suites, Plateau kambariai (23 kambariai yra Plateau sveikatingumo centre).

Numeriuose

individualus oro kondicionierius, elektroninis seifas, dviejų linijų telefonas su tarptautine tiesiogine prieiga, interneto prieiga, palydovinė televizija, žadintuvas, mini baras, chalatas ir šlepetės, vonios kambarys su gilia prabangia vonia ir dušu, plaukų džiovintuvas, faksas, balso paštas, elektra virdulys , arbatos ir kavos maišeliai, nemokamas vanduo buteliuose, dienraščiai.
Kainų grafikas
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Grand Hyatt Hong Kong 5*
9.0 iš 10 0 | iš 30 viešbučių Honkongas

Nepamirštama viešnagė nuostabiame mieste 2009 Gegužės 01 Įvertinimas 9.0

Gaila, kad Honkonge buvo suplanuota tiek maž ai dienų . Bet aš norė č iau papasakoti apie vieš butį . Iš sirinkome vieną geriausių vieš buč ių Honkonge, kuris yra salos pakrantė je ir iš jo atsiveria graž us vaizdas į Viktorijos uostą . Jo vardas yra Grand Hyatt Hong Ko...


Hyatt yra Hyatt! 2009 Gegužės 01 Įvertinimas 9.0

Nepamirš tama vieš nagė nuostabiame mieste. Gaila, kad Honkonge buvo suplanuota tiek maž ai dienų .
Bet aš norė č iau papasakoti apie vieš butį . Iš sirinkome vieną geriausių vieš buč ių Honkonge, kuris yra salos pakrantė je ir iš jo atsiveria graž us vaizdas ...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai