Viešbučio aprašymas Canaan Spa 5*

„anaan Spa“ kviečia svečius atsipalaiduoti nuo kasdienio gyvenimo įtampų ir pasimėgauti dvasios ramybe bei kūno atsipalaidavimu.
Viešbutis yra apsuptas gerai prižiūrimų sodų ir privataus miško, iš kurio atsiveria nuostabūs Žemutinės Galilėjos ir Kineret ežero vaizdai. Tai neįtikėtina galimybė atsipalaiduoti, palepinti save tikromis atostogomis, daryti ką nori, kada nori! Tik Canaan Spa galėsite tvarkyti savo laiką taip, kaip svajojote: valgyti kada nori ir kaip nori, paįvairinti atostogas kūno procedūromis ir pasirinkti įdomią temą dalyvavimui seminare, o galiausiai tiesiog užsidaryti. akis ir atsijunkite nuo visų erzinančių problemų. // Atnaujinta 23 sausio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

„Canaan Spa“ viešbutis yra Aukštutinėje Galilėjoje, nepasiekus Safedo miesto, Kanaano kalno viršūnėje, 180 km nuo oro uosto. Ben Gurion, apsuptas prižiūrėtų sodų ir privataus miško. Iš čia atsiveria gražus Žemutinės Galilėjos ir Kineret ežero vaizdas.

Paslaugos viešbutyje

biblioteka; meno dirbtuvės; 5 konferencijų salės; salė šventėms; suvenyrų parduotuvės; valiutos keitykla; perdavimas; skalbiniai; 2 vidaus baseinai; SPA salonas; sūkurinė vonia; hamamas; sausos ir šlapios pirtys; medicinos centras; sporto salė; teniso aikštelė; krepšinio aikštelė; restoranas, 2 barai

Numeriai

Viešbutyje yra 120 kambarių (112 standartų; 8 apartamentai).

Numeriuose

oro kondicionavimas; telefonas; Televizorius; kampelis arbatos ir kavos ruošimui; šaldytuvas; Plaukų džiovintuvas; mini baras; kabelinė televizija; saugus.

Adresas

Kanaano kalno viršūnė tarp Rosh Pina ir Safed, Safed, Izraelis

Telefono numeriai

+972 4 699 30 00
+972 4 699 30 00
+972 4 699 30 01

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai