Viešbučio aprašymas Alpin Lodge 4*

Naujas 40 aukšto lygio butų kompleksas. Apartamentai yra šalia vaikų zonos, 10-15 metrų nuo slidinėjimo centro. Teikiamos paslaugos: požeminė automobilių stovėjimo aikštelė, prekybos centras, sporto parduotuvė, slidžių nuoma, restoranas su išsinešimo paslauga, kavinė, vestibiulio baras, registratūra. // Atnaujinta 11 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Apartamentai yra šalia vaikų zonos, 10-15 metrų nuo slidinėjimo centro.

Vaikams

""

Pramogos ir sportas

""

Numeriai

A tipo butas: plotas 28 m2, 2 asm. Apartamentuose yra 1 miegamasis su dvigule lova, 1 vonios kambarys.
B tipo butas: plotas 67 m2, 8 asm. Apartamentuose yra 3 miegamieji. 1 miegamasis su dvigule lova, 2 ir 3 miegamieji su šeimynine dviaukšte lova. 2 vonios kambariai: 1 vonios kambarys - dušas, tualetas, sauna, 2 vonios kambarys - dušas ir tualetas. Bevielis internetas.
C tipo butas: plotas 134 m2, 13 žmonių. Bute yra 5 miegamieji. 1 ir 2 miegamieji su dvigulėmis lovomis, 3 ir 4 miegamieji su šeimynine dviaukšte lova, 5 miegamieji su 1 dvigule ir 1 dviaukšte lova. 3 vonios kambariai: 1 vonios kambarys - dušas, tualetas ir sauna, 2 ir 3 vonios kambariai - dušas ir tualetas. Bevielis internetas.

Numeriuose

Apartamentų kambariai yra modernaus dizaino, pagaminti iš medžio ir akmens. Visuose apartamentuose: dujinis židinys, kabelinė televizija, balkonas/terasa, pilnai įrengta virtuvė (indaplovė, šaldytuvas, mikrobangų krosnelė, orkaitė, virdulys, kavos virimo aparatas), vonios kambarys su dušu ir tualetu. B ir C tipo butai taip pat turi savo pirtį ir džiovyklą.

Svetainė

Alpin Lodge 4*

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai