Viešbučio aprašymas Clarion Hotel Stavanger 4*

„Clarion Hotel Stavanger“ yra pačiame Stavangerio centre, netoli miesto pėsčiųjų gatvių, parduotuvių ir garsių lankytinų vietų, pavyzdžiui, senamiesčio. Naršykite išskirtines parduotuves, patirkite gyvybingą miesto kultūrą, užsisakykite ekskursiją su gidu arba apžiūrėkite puikius Stavangerio muziejus. // Atnaujinta 11 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

„Clarion Hotel Stavanger“ yra pačiame Stavangerio centre, netoli miesto pėsčiųjų gatvių, parduotuvių ir garsių lankytinų vietų, pavyzdžiui, senamiesčio.

Paslaugos viešbutyje

Visą parą dirbanti registratūra, greitas įregistravimas/išsiregistravimas, seifas, bagažo saugykla, kambarių aptarnavimas, skalbimas, cheminis valymas, pusryčiai į kambarį, lyginimo paslauga, valiutos keitykla, internetas, automobilių stovėjimo aikštelė nėra, poilsio centras „Pust“ viršutiniame aukšte . Jame yra prabangi turbo sūkurinė vonia ir sauna, iš kurios atsiveria kvapą gniaužiantys Stavangerio miesto ir apylinkių vaizdai.

Numeriai

Kambarių skaičius: 249 kambariai
Kambarių tipai: standartiniai kambariai, šeimyniniai
Skandinaviško dizaino baldais apstatytuose „Clarion Hotel Stavanger“ numeriuose su patogiomis „Duxiana“ lovomis atsiveria puikūs miesto centro ir gretimų salų vaizdai. Plyteles vonios kambariuose viešbutyje atliko vietinis menininkas Kjell Par Iversen.

Adresas

Ny Olavskleiv 8, 4008 Stavangeris

Telefono numeriai

+ 47 51 50 25 00

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai