Viešbučio aprašymas Trip & Sleep Moscow Hostel 3*

Nakvynės namai „Trip&Sleep“ įsikūrę pačiame Maskvos centre, vos 3 minutės pėsčiomis nuo Senojo Arbato – garsiausios sostinės pėsčiųjų gatvės. O iš jo langų atsiveria vaizdas į garsųjį monumentalų Rusijos Federacijos užsienio reikalų ministerijos pastatą.
Netoliese (15-20 minučių pėsčiomis) yra Kristaus Išganytojo katedra, Kremlius ir Raudonoji aikštė. Be to, esame įsikūrę visai netoli metro, tad per kelias minutes pasieksite įdomiausias sostinės lankytinas vietas. // Atnaujinta 12 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Nakvynės namai „Trip&Sleep Moscow“ įsikūrę puikioje Maskvos centro vietoje, vos už 15 minučių kelio pėsčiomis nuo Kremliaus ir Kristaus Išganytojo katedros. Per 5 minutes nueisite iki Smolenskaya metro stoties.

Paslaugos viešbutyje

Darbas ir svečių priėmimas 24 valandas per parą. Kompiuteriai su interneto prieiga. Nakvynės namai taip pat siūlo kambarius tik mergaitėms. Galite gaminti maistą visiškai įrengtoje virtuvėje arba tiesiog pasimėgauti puodeliu arbatos ar kavos.
  • saugus
  • nemokamas wi-fi
  • skalbiniai
  • kambariai nerūkantiems
  • pervežimas į/iš oro uosto
  • atsiskaitymas mokėjimo kortelėmis

Pramogos ir sportas

  • ekskursijų organizavimas

Numeriuose

Nakvynė 24 val. nuo įėjimo, Patalynė, Rankšluostis, Arbata, kava bet kuriuo metu. Namų kinas, palydoviniai kanalai (apie 500 kanalų įvairiomis kalbomis), DVD, Įrengta virtuvė (viskas, ko reikia), Mikrobangų krosnelė, Šaldytuvas maistui svečiams, Lygintuvas ir lyginimo lenta, Plaukų džiovintuvas, Spintelės asmeniniams daiktams, Informacija apie laisvalaikio vietas Maskva , Miesto ir metro žemėlapis, Knygos, žurnalai, laikraščiai (įvairiomis kalbomis), Telefonas (skambučiai Maskvoje), Pirmosios pagalbos vaistinėlė, Stalo žaidimai, Ventiliatoriai, Drabužių pakabos, Seifas ir bagažo saugykla.

Adresas

Maskva, Glazovskio pr., 5/9

Telefono numeriai

+7 495 664 48 99

Еl. paštas

welcome@tripandsleep.ru
numeriai 10
paslauga 9
švara 10
maistas 10
infrastruktūra 10
Kainų grafikas
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra
error code: 502
5 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Nemokamas Wifi
Seifas vertingiems daiktams