Viešbučio aprašymas Beijing Bohao Radegast Hotel 5*

Radegast Hotel CBD Beijing ką tik atvėrė duris savo pirmiesiems svečiams 2008 m. Viešbutyje yra gražus ir stilingas interjeras, platus kambarių pasirinkimas, profesionalus aptarnavimas ir maloni draugiška atmosfera. // Atnaujinta 07 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis yra Pekino ChaoYang rajone, už 15 minučių kelio automobiliu nuo Kinijos pasaulio prekybos centro ir už 30 minučių kelio automobiliu nuo Tian'anmen aikštės, Rūmų muziejaus ir Beihai parko.

Paslaugos viešbutyje

žaidimų kambarys, diskotekų klubas, biblioteka, liftas, verslo centras, 24 val. kambarių aptarnavimas, skėčiai ir gultai prie baseino, kambariai nerūkantiems, kambariai ir įranga žmonėms su negalia, naujausi laikraščiai, automobilių stovėjimo aikštelė, transportas į oro uostą arba geležinkelio stotis, seifas registratūroje, bagažo saugykla, kambarių aptarnavimas, valiutos keitykla, parduotuvės viešbutyje, dovanų parduotuvė, susitikimų ir banketų organizavimas, cheminis valymas, skalbykla, batų blizginimas, kirpykla, grožio salonas, bilietų užsakymas, ekskursijos, interneto prieiga , faksas , spausdintuvas, sauna, turkiška pirtis, SPA, lauko baseinas, uždaras baseinas, masažas, biliardas, teniso kortai, stalo tenisas, vaikų priežiūra, vaikų baseinas
  • renovacijos metai

Numeriai

Superior King Rooms yra 7-21 aukštuose, yra 37 kv.m ploto, kiekviename kambaryje: oro kondicionierius, palydovinė televizija, telefonas su tiesiogine linija, interneto prieiga, mini baras su šaldytuvu, kava ir arbatos virimo aparatas, seifas, vonios kambarys su vonia, dušu, plaukų džiovintuvu, chalatu ir šlepetėmis.
Superior dviviečiai kambariai yra 7-21 aukštuose, 37 kv.m ploto, kiekviename kambaryje: dvi atskiros lovos, oro kondicionierius, palydovinė televizija, internetas, vonios kambarys su vonia, dušu, plaukų džiovintuvu ir chalatu.
King Deluxe kambariai yra 7-21 aukštuose, yra 52 kv.m ploto, kiekviename kambaryje yra viena dvigulė lova, oro kondicionierius, palydovinė televizija, tiesioginis telefonas, interneto prieiga, mini baras su šaldytuvu, kavos ir arbatos virimo aparatas. , seifas, vonios kambarys su vonia, dušu, plaukų džiovintuvu, chalatu ir šlepetėmis. Visuose kambariuose nerūkoma.
Executive King kambariai yra 21-22 aukštuose, yra 37 kv.m ploto, kiekviename kambaryje: viena dvigulė lova, oro kondicionierius, palydovinė televizija, tiesioginis telefonas, interneto prieiga, mini baras su šaldytuvu, kavos ir arbatos virimo aparatas, seifas , vonios kambarys su vonia, dušu, plaukų džiovintuvu, chalatu ir šlepetėmis. Visuose kambariuose nerūkoma.
Mažieji liukso numeriai yra 7 - 21 aukštuose, yra 69 kv.m ploto, kiekviename kambaryje: viena dvigulė lova, oro kondicionierius, palydovinė televizija, telefonas su tiesiogine linija, interneto prieiga, mini baras su šaldytuvu, kavos ir arbatos virimo aparatas, seifas , vonios kambarys su vonia, dušu, plaukų džiovintuvu, chalatu ir šlepetėmis. Visuose kambariuose nerūkoma.

Adresas

ne. 15 Guanghua Road, Chaoyang rajonas, Pekinas, Kinija

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai