Šalia slidininkų keltuvas (iki 600 m)

Viešbučio aprašymas Панорама Карпат 2*

Kotedžas „Panorama Karpat“ yra Yablunevsky perėjos viršūnėje, nuo kurios atsiveria vaizdingas vaizdas į aukščiausius Ukrainos kalnus: Hoverla, Petros, Chomyak ir Černogorskio kalnagūbrius.

Kotedžas statytas 2006 m. būdingo Hutsul stiliaus aplinkai nekenksmingos medžiagos, todėl patalpos tiesiog „kvėpuoja“, sukurdamos ypatingą natūralų mikroklimatą gyventojams. // Atnaujinta 30 liepos 2022
Kainų grafikas
27
Št
28
Sk
29
Pr
30
An
balandis
01
Tr
02
Th
03
Pn
04
Št
05
Sk
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Žiemą, pasinaudoję palankia Jablunicos vieta, galite pasirinkti geriausią slidinėjimo ar rogučių vietą: tiek pačioje Jablunicijoje, tiek artimiausių kurortų - Bukovelio, Dragobrato - šlaituose. Jei neturite įrangos, galite ją išsinuomoti. Šalia viešbučio (150 m) yra nedidelis keltuvas, kurio trasos ilgis 350 m. Taip pat yra slidžių nuoma ir kavinė. Iš viso Yablunytsya mieste yra 11 slidinėjimo keltuvų, slidinėjimo trasų ilgis nuo 50 iki 1000 m.

Paslaugos viešbutyje

Name yra kavinė, kurioje jums bus pasiūlyti nacionalinės ir husulų virtuvės patiekalai, skaniai paruošti namuose, ir baras su dideliu gėrimų pasirinkimu. Taip pat galėsite atsipalaiduoti nuostabioje pirtyje.

Svečių pageidavimu organizuojamos ekskursinės programos. Namelyje yra slidinėjimo įrangos nuoma ir automobilių stovėjimo aikštelė.
  • kavinė/baras
  • automobilių stovėjimo aikštelė

Pramogos ir sportas

  • šalia slidininkų keltuvas (iki 600 m)
  • sauna/vonia/hamamas
  • ekskursijų organizavimas

Numeriai

Iš viso viešbutyje yra 14 įvairių apgyvendinimo kategorijų kambarių. Viešbučio išplanavimas padarytas aiškia simetrija. Atrodo, kad įėjimas ir laiptai padalija viešbutį į kairę ir dešinę puses.
I aukštas. Du dviviečiai kambariai su atskirais patogumais bloke su bendra sale, židiniu, balkonu. Viešbutyje yra du tokie kvartalai (kairėje ir dešinėje viešbučio pusėse).
II aukštas. Trys dviviečiai kambariai. Viename kvartale du kambariai su atskirais patogumais. Viename mažajame liukso numeryje yra atskiri patogumai. Kombinuotas išėjimas į balkoną. Tokie kambariai yra kairėje ir dešinėje viešbučio pusėje.
III aukštas. Mansarda. Trys kambariai: 2 apartamentai (prieangis, miegamasis) ir vienas mažasis liukso numeris. Visi kambariai įrengti.

Kambariai iškloti medžiu, modernūs baldai ir užuolaidos, puikus vaizdas pro langą – visa tai sukuria itin romantišką atmosferą. Visuose kambariuose yra televizorius, šaldytuvas, reikalingi indai, elektrinis virdulys, rankšluosčiai.

Adresas

Ivano-Frankivsko sritis
Su. Yablunica, Dil skyrius
numeriai 7,3
paslauga 6
švara 7,5
maistas 6,7
infrastruktūra 7,3
Kainų grafikas
27
Št
28
Sk
29
Pr
30
An
balandis
01
Tr
02
Th
03
Pn
04
Št
05
Sk
06
Pr
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Artimiausi viešbučiai

Atsiliepimai apie Panorama Karpat 2*
5.7 iš 10 4 apžvalgos | №2 iš 30 viešbučių Yablunitsa

Graž ios vieš buč io nuotraukos, geri atsiliepimai, atrodytų , kas gali nutikti? Ž velgiant į ateitį , aš griež tai NEREKOMENDUOJU apsistoti š iame vieš butyje. Bet pradė kime iš eilė s.
Junior suite (4 ž monė ms) už sisakė me už sisakę likus 2 mė nesiam...


Šlykštu! 2017 Liepos 15 Įvertinimas 4.0

Gamta, vaizdas pro langą , miš kas, oras, sū pynė s-š aš lykinė -pavė sinė s-parkavimas-biliardo kambarys su sauna, Bukovelio ir Jaremč ė s buvimas po ranka NETURI JOKIŲ RYŠ IŲ su gyvenimu vieš buč io kambaryje ! ! ! Su tuo viskas puiku!
Apie gyvenimą pasakyti, kad mums vis...


Viskas labai patiko, likau patenkinta 2014 Spalio 04 Įvertinimas 9.0

2014 m. spalio pradž ioje grupė ilsė josi „Karpatų panoramoje“. 28 ž monių grupė . Prieš tai prieš kelias dienas skambino rezervuoti kambarius, liepė apsigyventi be problemų , laisvė je. Kol važ iavome, vieš buč io savininkas ponas Sergejus maloniai mums telefonu patarė , kaip nu...


nuostabios atostogos Karpatuose 2011 Vasario 02 Įvertinimas 9.0

Jau keletą metų ilsimė s Karpatų panoramoje, vieš butis tiesiog nuostabus, nepaprastas kraš tovaizdis, š varū s jaukū s kambariai, labai graž aus dizaino restoranas ir puiki virtuvė už priimtiną kainą . Iš gyvenimo problemų nebuvo. Labai jauku ir svetinga, net namuose. Be galo gr...


Blogas viešbutis 2010 Gruodžio 31 Įvertinimas 2.0

Su tokiomis „skyrybomis“ susiduriu pirmą kartą per daugelį metų . Visiš kas neatitikimas tam, kas yra vieš buč io apraš yme ir realybė je. Su kuo susidū rė me: elektros trū kumas (gruodž io 30-31 d. nebuvo iki 18:00!! ! ) arba nuolatinis jos iš jungimas, taigi ir karš to vandens bei &...


4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Patogus parkingas