Viešbučio aprašymas Golden Phoenix 4*

Golden Phoenix yra nuostabus kurorto kompleksas, išsidėstęs tarp balto smėlio paplūdimių ir nuostabių palmių sodų. Viešbutis yra puikioje vietoje ir siūlo nepriekaištingą aptarnavimą pagal aukščiausius standartus.
Viešbutis yra Sightseeing Avenue, 1 km nuo Noble Yacht. Sanya Phoenix tarptautinis oro uostas yra už 30 km nuo viešbučio. // Atnaujinta 15 lapkričio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis yra Sightseeing Avenue, 1 km nuo Noble Yacht. Sanya Phoenix tarptautinis oro uostas yra už 30 km nuo viešbučio.

Paslaugos viešbutyje

TV kambarys, žaidimų kambarys, banketų salė, 2 konferencijų salės, 6 posėdžių salės, verslo centras, 24 val. aptarnavimas, skėčiai ir gultai prie baseino, automobilių stovėjimo aikštelė, pervežimas į oro uostą, kambarių aptarnavimas, maisto ir gėrimų pristatymas į kambarius, organizavimas susitikimų ir banketų, kirpykla, grožio salonas, sekretorių paslaugos, interneto prieiga, faksas, spausdintuvas, sauna, SPA, treniruoklių centras, lauko baseinas, sporto salė, masažas, biliardas, stalo tenisas

Numeriai

278 kambariai.
Standartiniai kambariai, liukso numeriai, liukso numeriai, medaus mėnesio kambariai.
Visi kambariai labai erdvūs ir patogūs, elegantiškai suprojektuoti tautine tematika, įrengti šiuolaikiškais ir patogiais baldais.

Numeriuose

Balkonas su vaizdu į jūrą, televizorius su palydovine televizija, spartus internetas, oro kondicionierius, seifas, tiesioginio ryšio telefonas, kavos ir arbatos virimo aparatas, vonios kambarys su vonia arba dušu, plaukų džiovintuvas ir higienos reikmenys.

Adresas

Haiyue Plaza Sanya Bay Road, Sanya City, Hainan, Kinija

Telefono numeriai

0898-88661888

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai