Viešbučio aprašymas JAL City Yotsuya Tokyo 3*

JAL City Yotsuya Tokyo yra nuostabus viešbutis, aprūpintas naujausiais svetingumu ir siūlo tikrai nepriekaištingą aptarnavimą. Patogi viešbučio vieta ir puikus susisiekimas viešuoju transportu daro jį populiariu tiek verslo, tiek laisvalaikio keliautojų tarpe.
Viešbutis yra 15 minučių kelio automobiliu nuo Tokijo centrinės stoties ir verslo centro. Hanedos tarptautinis oro uostas yra už 50 minučių kelio automobiliu nuo viešbučio. // Atnaujinta 13 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis yra 15 minučių kelio automobiliu nuo Tokijo centrinės stoties ir verslo centro. Hanedos tarptautinis oro uostas yra už 50 minučių kelio automobiliu nuo viešbučio.

Paslaugos viešbutyje

erdvi salė, pokylių salė, liftas, konferencijų salė, verslo centras, automobilių stovėjimo aikštelė, transportas į oro uostą ar geležinkelio stotį, kambarių aptarnavimas, susitikimų ir banketų organizavimas, interneto prieiga, faksas, spausdintuvas, ekskursijos, pasivaikščiojimai

Numeriai

Standartiniai vienviečiai, dviviečiai ir triviečiai kambariai.
Visi kambariai dekoruoti moderniu stiliumi su natūralumo ir minimalizmo idėjomis, įrengti patogiais baldais.

Numeriuose

Televizorius su palydovine televizija, spartus internetas, mini baras su šaldytuvu, oro kondicionierius, seifas, tiesioginio ryšio telefonas, kavos ir arbatos virimo aparatas, vonios kambarys su vonia arba dušu, plaukų džiovintuvas ir higienos reikmenys.

Adresas

3-14-1 Yotsuya, Shinjuku-ku, Tokijas 160, Japonija

Telefono numeriai

03-5360-2580

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai