Viešbučio aprašymas Skagen Brygge 4*

„Skagen Brygge“ yra puikus viešbutis, pastatytas 1988 m. gražiame Norvegijos mieste, apsuptame daugybės parduotuvių ir restoranų. Dėl unikalios komforto ir svetingumo atmosferos, jaukios šilumos ir dėmesingo aptarnavimo viešbutis žinomas kaip žavingas viešbutis.
Viešbutis įsikūręs Stavangerio centre, už 15 km nuo verslo centro „Forus“. Tarptautinis oro uostas yra už 20 km nuo viešbučio. // Atnaujinta 11 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis įsikūręs Stavangerio centre, už 15 km nuo verslo centro „Forus“. Tarptautinis oro uostas yra už 20 km nuo viešbučio.

Paslaugos viešbutyje

TV kambarys, erdvi salė su židiniu, liftas, konferencijų salė 25 žmonėms, verslo centras, aptarnavimas visą parą, kambariai nerūkantiems, kambariai ir įranga žmonėms su negalia, naujausi laikraščiai, interneto prieiga, automobilių stovėjimo aikštelė, transportas į oro uostą , automobilių nuoma, dviračių nuoma, seifas registratūroje, kambarių aptarnavimas, cheminis valymas, skalbykla, faksas, turkiška pirtis, sporto salė, golfas, auklė, vaikiška lovelė
  • renovacijos metai

Numeriai

106 kambariai.
Standartiniai vienviečiai, dviviečiai ir triviečiai kambariai.
Kambariai gražūs ir jaukūs, įrengti šiuolaikiškais ir patogiais baldais.

Numeriuose

Televizorius su palydovine televizija, mini baras su šaldytuvu, oro kondicionierius, telefonas, vonios kambarys su vonia arba dušu, plaukų džiovintuvas ir higienos reikmenys.

Adresas

Skagenkaien 30 pb 793 4004 Stavangeris

Telefono numeriai

+47 51 85 00 00

Еl. paštas

booking@skagenbryggehotell.no

Svetainė

Skagen Brygge 4*

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai