Viešbučio aprašymas Sanur Royal Beach Villa 4*

Erdvi šeimyninė vila Balio paplūdimyje, Sanur rajone, suprojektuota modernių Azijos dvarų stiliumi. Didžiausia vila naujojo gyvenamojo komplekso pirmoje linijoje su privačiomis vilomis. Kompleksas yra tarp centrinio paplūdimio ir pagrindinės gatvės išsivysčiusios vietovės centre, populiarios šeimoms tarp svečių iš Europos. Šalia vilos esančiose gatvėse ir paplūdimyje yra kavinės, restoranai, parduotuvės, prekybos centras, masažo ir SPA salonai.
Už patogią svečių viešnagę atsako dvi kambarinės, asmeninis virėjas ir vilos vadovas. Sodo ir baseino švarą ir valymą stebi du sodininkai. Gyvenamasis kompleksas yra saugomas. // Atnaujinta 06 sausio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Vila yra centrinėje Sanuro paplūdimio vietoje. Visoje pakrantėje įrengtos lagūnos, kurios pakrantę dengia nuo bangų. Netoli vilos, paplūdimyje, galite rasti gražių kavinių.
Aplinkinėse gatvėse yra daug kavinių, restoranų, masažo salonų, amatininkų parduotuvių ir SPA, įskaitant vieną geriausių SPA saloje Bali Hyatt viešbutyje. Netoliese yra prekybos centras ir europietiško maisto prekių parduotuvė.

Sanur rajonas yra patogioje vietoje norint aplankyti visus populiariausius Balio parkus ir lankytinas vietas: garsųjį Kintamani ežerą Baturo ugnikalnio kalderoje, „meistrų kunigaikštystę“ Ubudą (medžio drožėjų, menininkų, sidabrakalių galerijos ir parduotuvės, Ubudas). Jūsų laukia muziejai, galerijos su interjero daiktais ir namų apyvokos reikmenimis ir kt.), Balio safari ir jūrų parkas, Balio teatras, Paukščių ir roplių parkai, Orchidėjų parkas, Zoologijos sodas, Balio dramblių safari parkas ir kt.

Paplūdimys

  • miesto paplūdimys
  • smėlio paplūdimys

Paslaugos viešbutyje

  • restoranas
  • atviras baseinas
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • nemokamas wi-fi
  • atsiskaitymas mokėjimo kortelėmis

Vaikams

vaikų skyrius baseine
  • vaikų baseinas

Numeriai

Jame yra 3 miegamieji, kiekviename yra vonios kambarys ir drabužių spinta.

Pagrindinis miegamasis yra priešais baseiną su vaizdu į vandenyną pro stumdomas stiklines duris nuo grindų iki lubų, o jį supa gražus sodas, kuriame yra lauko dušas, puikiai tinkantis atsigaivinti po panirimo baseine ar paplūdimyje. Pagrindiniame vonios kambaryje yra dušas, tualetas ir vonia, skirta atsipalaiduoti vakarui su taure vyno. Vonios kambario sienos apdailintos marmuru. Pagrindiniame miegamajame grindys pagamintos iš natūralaus medžio. Interjeras dekoruotas maloniais auksiniais tonais, naudojant medieną ir natūralų akmenį.

Svečių dvivietis miegamasis yra šalia pagrindinio miegamojo, taip pat yra lauko durys ir vaizdas į sodą. Svetainėje yra įėjimas į antrą svečių miegamąjį su dviem atskiromis lovomis (galima sujungti). Abiejuose svečių miegamuosiuose yra atskiras dušas, tualetas ir spintos su individualiais seifais.

Numeriuose

seifas, oro kondicionierius ir lubų ventiliatoriai, reguliuojamas apšvietimas ir naktiniai staleliai su lempomis.

Adresas

Jl. Laksmana Nr. 58 (Gg. "Seminyak square"), Oberoi, Seminyak, Balis, 80361, Indonezija

Telefono numeriai

628170005777,
+623618478197
numeriai 8
paslauga 8
švara 8
maistas 8
infrastruktūra 8
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Sanur Royal Beach Villa 4*
8.0 iš 10 0 | iš 59 viešbučių Sanur

6 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Lauko baseinas poilsiui
Nemokamas Wifi
Patogus parkingas