Viešbučio aprašymas 4S villas 4*

4s – tai 4 vilos, simbolizuojančios tai, apie ką svajoja kiekvienas, vykstantis į kelionę į atogrąžų salą ir pavadintos atitinkamai jūra (jūra), saule (saulė), smėliu (smėliu) ir dangumi (dangus).
4s vilos - Vilos pagamintos šiuolaikiško dizaino spalvomis, simbolizuojančiomis kiekvieną elementą ir užpildytos autentiškais interjero daiktais, kruopščiai surinktais Balio amatininkų ir menininkų dirbtuvėse. // Atnaujinta 06 sausio 2023
Kainų grafikas
05
Sk
06
Pr
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Miniatiūrinis 4 vilų „Jūra, Saulė, Smėlis ir Dangus“ kompleksas – tikras atradimas tiems, kurie nesirengia eiti į kompromisus. 4s vilos yra vos už 500 metrų nuo vaizdingo Seminyako paplūdimio, šalia madingo paplūdimio klubo-restorano Ku-De-Ta, apsupto daugybės įvairių kavinių ir restoranų.

Viskas, ko reikia atostogoms madingo Balio gyvenimo centre, yra jūsų paslaugoms. Jums nereikia laukti taksi, kad patektumėte į Café Bali, Ultimo, Hu'U Bar, Rumors and Living Room – visos šios garsios ir mielos vietos yra vos kelios minutės pėsčiomis nuo jūsų durų.

Paplūdimys

  • miesto paplūdimys
  • smėlio paplūdimys

Paslaugos viešbutyje

  • atviras baseinas

Numeriai

Didžiausia ir erdviausia 4s vilų komplekso 2 miegamųjų vila „Sea Villa“ siūlo svečiams sutvarkytą atogrąžų sodą su 8 metrų baseinu, atvirą svetainę su virtuve, valgomojo stalu ir patogia sofa priešais žiniasklaidos centrą. .
Vila „Jūra“ savo svečiams siūlo 2 vienodai patogius miegamuosius su vonios kambariais. Pagrindiniame miegamajame yra stumdomos durys, vedančios į baseiną. Antrasis miegamasis yra šiek tiek toliau. Abiejuose miegamuosiuose yra labai didelės dvigulės lovos su viešbučio kokybės čiužiniais ir medvilniniais patalynės užvalkalais.
Vila „Saulė“ savo svečiams siūlo 2 vienodai patogius miegamuosius su vonios kambariais. Pro stumdomas duris ir didelius langus viename miegamajame atsiveria vaizdas į 8 metrų išsiliejusį baseiną, o kitame – jaukiame sode su sodo baldais, kur vakare svečiai galės mėgautis romantiška vakariene su žvakėmis. Abiejuose miegamuosiuose yra labai didelės dvigulės lovos su viešbučio kokybės čiužiniais ir medvilniniais patalynės užvalkalais. Nuo lubų besileidžiančios korpusinės lempos kartu su saulėtais galvūgalių atspalviais ir dvigubomis permatomomis organzos užuolaidomis sukuria stulbinančiai patogią nuotaiką, todėl viešnagės metu iš miegamojo dažnai nesinorėsite išeiti. Miegamuosiuose taip pat yra drabužių spintos, naktiniai staleliai, makiažo staliukai su veidrodžiais ir pufais, jie yra užpildyti dizainerių dirbiniais.
Abiejuose vonios kambariuose yra lietaus dušai, dvigubi praustuvai ir dideli aukso rėmo lubų veidrodžiai. Miegamojo, iš kurio atsiveria vaizdas į baseiną, vonios kambaryje yra tik dušas ir didelis langas su vaizdu į nedidelį sodą. Miegamojo, iš kurio atsiveria vaizdas į sodą, vonios kambaryje yra papildomai įrengta vonia, kurią pagal jūsų pageidavimą galima užpildyti gėlėmis ir aromatinėmis druskomis.

Numeriuose

nemokamas neribotas bevielis internetas, viloje paskirtas liokajus, kasdien patiekiami naminiai pusryčiai, pietų ir vakarienės meniu su pristatymu iš populiarių restoranų, pilnai įrengta virtuvė, kasdienis valymas, visi reikalingi higienos reikmenys, minkšti rankšluosčiai, chalatai ir šlepetės , galimybė užsakyti SPA paslaugas viloje ir specialų BBQ meniu, kurį galima suorganizuoti vilos sode, media centre, kuriame yra televizorius, DVD grotuvas, iPod stotelė ir garso sistema.

Adresas

Seminyakas, Balis, Indonezija

Telefono numeriai

+62 361 847 81 97

Еl. paštas

reservation@villanabali.com

Svetainė

4S villas 4*
numeriai 9
paslauga 8,5
švara 8,5
maistas 8
infrastruktūra 9
Kainų grafikas
05
Sk
06
Pr
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie 4S villas 4*
8.5 iš 10 0 | iš 120 viešbučių Seminyakas (Balis)

Ir dar kartą ačiū! 2012 Balandžio 27 Įvertinimas 9.0

Per VillaNaBali į Balį atvykstame antrą kartą !
Š i sala mus kaž kuo už kabino ir be galo dž iaugiamė s, kad vienu metu radome vaikinus. Dabar per juos organizuojame bet kokią kelionę į salą – ž inodami, kad mus pasitiks ir apgyvendins bei papasakos apie viską , ką ten galima pa...


Paprasti malonumai Balio mados gyvenimo centre 2011 Balandžio 01 Įvertinimas 8.0

...


Negalite už drausti gyventi graž iai. O kodė l yra kokių nors draudimų , kai kalbama apie poilsį ? Dabar, kai yra ir laiko, ir galimybė s atsipalaiduoti bū tent taip, kaip norisi, tai reikia iš naudoti š imtu procentų . Iš vyk į rojų , atsisveikink su pilku miestu, nesibaigianč ia dar...


4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Lauko baseinas poilsiui