Viešbučio aprašymas Tango Mar Beach & Golf Resort 4*

Išskirtinis viešbutis-kurortas yra ideali vieta ramybės, vienatvės ir nuostabių atogrąžų kraštovaizdžių mėgėjams. Nedidelis viešbutis įsikūręs prabangiame egzotiškame 60 hektarų sode. Aplinkiniuose krūmynuose gyvena beždžionės beždžionės, o medžiuose peri egzotiški paukščiai. Viešbučio paplūdimys 2003 metais buvo apdovanotas „mėlynąja vėliava“ – apdovanojimu, įteiktu už pakrantės ir pakrančių vandenų švarą. Svečiams siūlomų užsiėmimų ir ekskursijų pasirinkimas yra įspūdingas – nuo ​​jodinėjimo žirgais per atogrąžų mišką iki kruizų, kurių metu galėsite žvejoti ir nardyti. Nenuostabu, kad nuo pat įkūrimo Tango Mar pradėjo pritraukti reikliausius klientus (įskaitant Kosta Rikos prezidentą ir jo šeimą). // Atnaujinta 21 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Įsikūręs Nikojos pusiasalyje, tarp Curu ir Cabo Blanco rezervatų. 25 minutės skrydžio arba 4,5 valandos kelio automobiliu nuo San Chosė. 8 kilometrai nuo Tambor vietinio oro uosto.

Paslaugos viešbutyje

2 restoranai (vietinės, tarptautinės virtuvės), lauko baseinas, 2 privatūs paplūdimiai, 2 apšviesti teniso kortai, 9 duobučių golfo aikštynas. 35 kambariai (iš jų 18 standartinių kambarių, 12 Tropical apartamentų ir 5 Tiki apartamentai) ir 3 atskiros vilos, golfas, tenisas, futbolas, jodinėjimas, joga, banglenčių sportas. Netoli viešbučio – nardymas, žvejyba, paviršinis nardymas
  • renovacijos metai

Numeriai

Standartiniai kambariai: yra paplūdimio pakraštyje. Kambaryje yra balkonas, 2 didelės lovos. Iš kambarių atsiveria vaizdas į vandenyną.
Tropical Suite: numeriai yra atogrąžų sode, 90 metrų nuo paplūdimio. Kambaryje yra labai didelė lova, plaukų džiovintuvas, sūkurinė vonia.
Tiki liukso numeris: Polinezijos stiliaus vasarnamiai ant polių yra tropiniame sode, 20 metrų nuo paplūdimio. Namelyje yra labai didelė lova, plaukų džiovintuvas, sūkurinė vonia. Iš kambarių atsiveria vaizdas į vandenyną.

Numeriuose

oro kondicionierius, ventiliatorius, palydovinė televizija, telefonas, mini baras, kavos virimo aparatas, seifas, vonia

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai