Viešbučio aprašymas Jabal Rum Camp 2*

Jabal Rum Camp yra unikali vieta nuostabaus grožio nepriekaištingoje ir tylioje dykumoje ir yra gerai įrengta palapinių stovykla (kempingas), apsupta kultūrinių pramogų. Stovyklavietė yra netoli Nabataean šventyklos su nuostabia architektūra ir Karališkosios gamtos apsaugos draugijos. Aptarnaujantis personalas kalba angliškai. // Atnaujinta 26 sausio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Stovyklavietė yra 320 km į pietvakarius nuo Amano (apie 4 val. automobiliu ar taksi), 120 km į pietus nuo Petros ir tik 68 km į šiaurę nuo Akabos (1 valanda automobiliu ar taksi apleista greitkeliu arba įspūdingesniu Karališkuoju greitkeliu).

Paslaugos viešbutyje

parduotuvė dvi nedidelės parduotuvės ir viena maisto prekių parduotuvė 30 m nuo greitkelio
  • restoranas
  • kavinė/baras

Pramogos ir sportas

Poilsiautojams siūlomos įvairios kultūrinės pramogos, pažintinės išvykos ​​džipais per tylią dykumą, jodinėjimas žirgais, jodinėjimas kupranugariais į upės vagą, kopimas į kalnus. Gamtos mylėtojai pavasarį gali išvysti gausybę laukinių gėlių: aguonų ir juodųjų vilkdalgių. Taip pat vyksta koncertai po atviru dangumi.
  • jojimo centras

Numeriai

Nedideliame, bet gerai įrengtame kempinge Jums bus pasiūlyta nakvynė turistams: viengulė lova, dvigulė lova ir trivietė lova.

Numeriuose

vonia / dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas, rankšluosčiai, oro kondicionierius

Adresas

Wadi Rum Jordan

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai