Viešbučio aprašymas Lux Ile de La Reunion 5*

Viešbutis įsikūręs ant vaizdingos lagūnos su baltu smėliu kranto, prie žydrų Indijos vandenyno vandenų, apsuptas 7 hektarų vešlių atogrąžų sodų. 2007 m. viešbutis buvo visiškai atnaujintas. 2009 m. lapkritį viešbutis buvo apdovanotas „Geriausiu Reunjono viešbučiu“ Pasaulio kelionių apdovanojimuose ir 5 žvaigždučių statusu.
Viešbučio interjeruose dera Europos klasikos garbingumas ir kolonijinio stiliaus elegancija – sniego baltumo pastatų fasadai, galerijos ir terasos, kolonos ir marmurinės grindys, švelnus apšvietimas. Erdvūs patogūs kambariai įrengti 23 vilose ir dekoruoti kreolų stiliumi – plytelių grindys, medžio apdaila, patogūs baldai, sodrios saulėtos spalvos su ryškiais raudonais akcentais, originalios dekoracijos, jaukūs balkonai su vaizdu į sodus ir vandenyną.
„Grand Hotel du Lagon“ yra rafinuotumo ir komforto įsikūnijimas tarp nuostabios vandenyno pakrantės gamtos. // Atnaujinta 19 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Įsikūręs Pietų Afrikos Reunjono salos šiaurės vakaruose, 3 km nuo St. Gilles miesto, 45 km nuo Saint-Denis oro uosto

Paplūdimys

įrengtas smėlio paplūdimys mariose

Paslaugos viešbutyje

vaizdinga baseino zona (1100 kv. m), 5 moderniai įrengtos konferencijų salės (iki 200 žmonių), parduotuvė, automobilių stovėjimo aikštelė, automobilių nuoma, skalbykla, cheminis valymas, masažas (pagal pageidavimą), mini klubas vaikams (nuo 2 metų) , vestuvių paslaugos, teniso kortai, sporto salė, vandens aerobika, įvairios vandens sporto šakos, baidarės, badmintonas, šaudymas iš lanko, 18 duobučių golfo aikštynas (10 min. nuo viešbučio)
  • renovacijos metai

Numeriai

Viešbutyje yra 174 šių kategorijų kambariai: Superior Rooms, Junior Suite

Numeriuose

oro kondicionierius, palydovinė televizija, tiesioginis telefonas, seifas, mini baras, plaukų džiovintuvas

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai