Viešbučio aprašymas Le Cardinal Exclusive Resort 4*

„Le Cardinal Exclusive Resort“ yra patogus ir svetingas viešbutis, įsikūręs balto smėlio Trou aux Biches paplūdimyje, apsuptas vešlios atogrąžų augmenijos. Le Cardinal Exclusive Resort rasite patogią ir nepamirštamą viešnagę. Gausus sporto ir pramogų programų pasirinkimas, moderni SPA zona, puiki virtuvė, jaukūs kambariai su visais patogumais padės atitrūkti nuo kasdienybės, pamiršti aktualias problemas. Aukšto lygio aptarnavimas ir draugiški darbuotojai daro „Le Cardinal Exclusive Resort“ viena mėgstamiausių atostogų vietų turistų iš viso pasaulio. // Atnaujinta 19 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis įsikūręs šiaurės vakarinėje Mauricijaus pakrantėje, palei sniego baltumo Trou aux Biches paplūdimį, 5 km arba 10 minučių kelio automobiliu nuo Grand Bay miesto, 15 km arba 25 minučių kelio automobiliu nuo sostinės Port Luiso, 50 km arba 1,5 valandos kelio automobiliu nuo Sir Seewoosagur Ramgoolam tarptautinio oro uosto.

Paplūdimys

Ilgas smėlio Trou aux Biches paplūdimys yra už kelių žingsnių.

Paslaugos viešbutyje

interneto zona (WiFi), valiutos keitykla, skalbykla, cheminis valymas, lyginimas, pašto paslaugos, registratūra dirba visą parą, pervežimai pagal išankstinį pageidavimą, procedūrų kambarys su vaizdu į Trou aux Biches įlanką ir baseiną, kuriame siūlomos įvairios SPA procedūros. , įvairių rūšių masažai, didelis lauko baseinas, aplink kurį erdvioje terasoje yra skėčiai ir gultai.

Numeriai

13 prabangių apartamentų su nuostabiais Trou aux Biches įlankos vaizdais ir tiesioginiu išėjimu į krantą, įrengti dviejų aukštų pastatuose
Stilingi kambarių interjerai suprojektuoti švelniomis šviesiomis spalvomis; Kambariai buvo dekoruoti natūraliomis medžiagomis, tokiomis kaip mediena ir akmuo.
Junior Suite - 10 patogių mažųjų liukso numerių, esančių pirmame ir antrame aukštuose, kurių plotas 51 kv.m, kurį sudaro miegamasis su didele lova, patogiai įrengta svetainės zona, persirengimo kambarys, vonios kambarys su vonia, dušu ir atskiru tualetu, balkonu arba terasa .
Mažieji liukso numeriai skirti 3 suaugusiems arba 2 suaugusiems ir 1 vaikui.

Penthouse – 2 prabangūs mansarda su panoraminiu vaizdu į Trou aux Biches įlanką, esantys antrame aukšte, kurių plotas 87 kv.m, kurį sudaro erdvus miegamasis su didele lova, atskira svetainė, persirengimo kambarys, vonios kambarys su vonia, dušu ir atskiru tualetu , didelė privati ​​terasa 42 kv.m. Viename mansarda vonios kambaryje yra sūkurinė vonia, kitame yra privatus baseinas.
Mansarda yra skirta 3 suaugusiems arba 2 suaugusiems ir 1 vaikui.
Dviaukštis - 1 dviejų lygių apartamentai, esantys pirmame aukšte, kurio plotas 84 kv.m, idealiai tinka šeimyniniam apgyvendinimui. Apatiniame lygyje yra miegamasis su didele lova, vonios kambarys su vonia ir dušu, terasa 9 kv.m. Viršutiniame lygyje yra didelė svetainė, vaikų kampelis ir terasa 9 kv.m.
Dviejų aukštų apartamentuose gali apsistoti 3 suaugusieji arba 2 suaugusieji ir 1 vaikas.

Numeriuose

oro kondicionierius, vonios kambarys, plaukų džiovintuvas, palydovinė televizija, plokščiaekranis televizorius, DVD grotuvas, tiesioginis telefonas. elektroninis seifas, mini baras, kavos ir arbatos ruošimo rinkinys, interneto prieiga (WIFI)

Panašūs viešbučiai

4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Prabangus viešbutis