Viešbučio aprašymas Temple Tree at Bon Ton 5*

Šventyklų medis yra prabangus kurortas, jungiantis daugybę kultūrų ir tradicijų. Kompleksą sudaro senoviniai namai, dekoruoti įvairiais Azijos stiliais, kurių istorija siekia daugiau nei šimtą metų.
Viešbutis yra 5 minutės nuo Pantai Cenang paplūdimio Pulau Langkawi mieste. Langkawi oro uostas yra už 10 minučių kelio automobiliu nuo viešbučio. // Atnaujinta 19 kovo 2023
Kainų grafikas
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis yra 5 minutės nuo Pantai Cenang paplūdimio Pulau Langkawi mieste. Langkawi oro uostas yra už 10 minučių kelio automobiliu nuo viešbučio.

Paplūdimys

Smėlio paplūdimys 5 minutės pėsčiomis nuo viešbučio.

Paslaugos viešbutyje

biblioteka, sodas, terasa, kambarių aptarnavimas visą parą, skėčiai ir gultai prie baseino, kambarių aptarnavimas, lauko baseinas, biliardas, vandens sportas.

Numeriai

Kinų namą Batu Pahat šeima pastatė maždaug prieš šimtą metų ir atvežė iš Džohoro. Namo dizainas taip pat rodo Tailando architektūros įtaką. Namas susideda iš dviejų aukštų, kiekviename iš kurių yra jaukūs miegamieji kambariai su erdviomis verandomis. Interjere vyrauja tradicinės kinų spalvos – juoda ir raudona, grindys dekoruotos natūralia mediena.
PENANGO NAMAS 1930-aisiais buvo pastatytas kinų rangovo tradiciniu kinų stiliumi. Name yra du kambariai su atskirais įėjimais, įskaitant miegamąjį su svetaine ir vonios kambariu, taip pat yra masažo kambarys ir nedidelis namų kino teatras.
Mielas malajiečių namas BLACK & WHITE HOUSE buvo pastatytas 40-aisiais Mantino mieste. Tai išbaigtas namas su atskiru miegamuoju, erdvia svetaine ir valgomuoju, originaliu vonios kambariu su medine vonia ir didele veranda.
COLONIAL HOUSE yra prabangus namas, kurį XX a. 20-ajame dešimtmetyje pastatė papuošalų prekeiviai Penango saloje. Dekoras turi Europos ir Vakarų įtakos. Tai puiki vieta pailsėti su didele šeima ar draugų kompanija, nes čia telpa didžiulė svetainė su valgomuoju 10 vietų, du jaukūs miegamieji pirmame aukšte ir trys miegamieji antrame aukšte. Be to, yra nedidelis sodas su medinėmis voniomis ir gultais poilsiui.
ESTATE yra originalus ilgas namas, pastatytas XX amžiaus ketvirtajame dešimtmetyje Ipoh mieste, skirtas Indijos darbuotojams. Tradicinis interjeras yra malajiečių stiliaus su baltų sienų ir natūralaus kietmedžio grindų deriniu, tačiau kiekvienas kambarys turi unikalią spalvų schemą ir skiriasi baldais.
Kainų grafikas
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai