Viešbučio aprašymas Aye Yar River View Hotel 3*

Patogus Aye Yar River View viešbutis yra saugomoje archeologinėje Senojo Bagano vietovėje, ant galingo Ayeyarwaddy kranto, apsuptas daugybės religinių, kultūrinių ir istorinių paminklų. Buvusi valstybės nuosavybė, viešbutis 1994 metais perėjo į privačias rankas, buvo kokybiškai atnaujintas ir perstatytas. Egzotiška viešbučio komplekso architektūra, pastatyta iš natūralaus akmens, harmoningai įsilieja į aplinkinį kraštovaizdį. Vaizdingi gamtos peizažai, kriokliai ir su meile sutvarkytas parkas suteikia kompleksui neįtikėtiną patrauklumą.
Vieta: kelios minutės kelio automobiliu nuo oro uosto. // Atnaujinta 21 kovo 2023
Kainų grafikas
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis „Aye Yar River View“ yra saugomoje archeologinėje Senojo Bagano vietovėje, ant galingo Ayeyarwaddy kranto, apsuptas daugybės religinių, kultūrinių ir istorinių paminklų.

Paslaugos viešbutyje

parko zona, kambarių aptarnavimas (24 val.), elektros tiekimas visą parą, lėktuvų bilietai (užsakymas ir patvirtinimas), automobilių nuoma, skalbykla, interneto prieiga, prieiga el. paštu, faksas, dviračių nuoma, valčių nuoma, pasivaikščiojimas upe, jodinėjimas karietos, ekskursijos, kelionės, ekskursijos, pramoginis šou su muzika ir šokiais vakarienės metu
  • renovacijos metai

Numeriai

Kambarių skaičius: 52 įvairių kategorijų kambariai.
Kambarių tipai : 22 Superior kambariai; 13 Junior Suite kambarių; 16 liukso klasės kambarių; 1 „Aye Yar“ liukso numeris.
Erdvūs ir labai patogūs kambariai, kurių kiekvienas yra savaip geras. Interjeras sukurtas mišriu stiliumi – raižyti tikmedžio ir pinti rotango baldai, natūralūs audiniai, veidrodžiai, paveikslai, menai ir amatai, kambarinių augalų gausa. Puikus vaizdas pro Ayeyarwaddy langus ir nuostabų kraštovaizdžio parką. Visas šiuolaikinių patogumų asortimentas.

Numeriuose

oro kondicionierius (padalinta sistema), palydovinė televizija, telefonas, mini baras, karštas/šaltas vanduo, vonia/dušas, šaldytuvas, terasos
Kainų grafikas
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
02
Sk
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai