Viešbučio aprašymas Hill Top Villa 2*

Hill Top Villa yra patogioje vietoje ant Kalo kalvos viršūnės, nuo kurios atsiveria nuostabus vaizdas į apylinkes – Šano plynaukštės pušynus, geležinkelio stotį ir ramų miestelį. Žvilgsnis į vietovę ir keliautojas tarsi perkeliamas į kolonijinės eros laikus. Vienatvės ir ramaus laisvalaikio mėgėjai tikrai įvertins rezervuotas vietas ir su meile sutvarkytą sodą, supantį medinius vasarnamius, kurie natūraliai įsirėžia į kraštovaizdį ir yra neįtikėtinai patogūs viduje. Visi civilizacijos privalumai – svečių paslaugoms, tačiau verta peržengti vasarnamio slenkstį ir atsidursite švelniame nepaliestos gamtos glėbyje. Atrodo, kad „Hill Top Villa“ maudosi derlingo oro ir šviesos sraute. Pusryčiai tekančios saulės spinduliuose ir nepamirštamos akimirkos Saulėlydžių terasoje užkariauja širdis. // Atnaujinta 21 kovo 2023
Kainų grafikas
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Mianmaro pietuose Šano valstijoje 1320 m virš jūros lygio netoli Kalo geležinkelio stoties. Iki Heho oro uosto automobiliu nuvažiuosite vos per valandą.

Paslaugos viešbutyje

automobilių stovėjimo aikštelė, kambarių aptarnavimas visą parą, pervežimas, automobilių nuoma, skalbykla, vietinio gido paslaugos, jodinėjimas, etninių šokių šou (pagal pageidavimą)

Numeriai

26 vasarnamiai – privatūs mediniai vasarnamiai: 24 Superior ir 2 Family Suite, vienviečiai ir dviviečiai.
Mediniai vieno aukšto vasarnamiai su terasa, iš kurios atsiveria nuostabūs pušimis apaugusių aplinkinių kalvų vaizdai. Natūralaus medžio baldai, erdvios lovos ir gyva ugnis židinyje sukuria nepakartojamą šilumos ir komforto atmosferą.

Numeriuose

dvi atskiros lovos, palydovinė televizija, vidinis telefonas, vonios kambarys su vonia ir dušu, faksas, mini baras, židinys, elektrinis šildytuvas.
Kainų grafikas
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
02
Sk
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai