Viešbučio aprašymas The Wakaya Club & Spa 5*

„Wakaya Club & Spa“ yra vienas sudėtingiausių Fidžio kurortų. Jis įsikūręs nuošalioje atogrąžų saloje, 30 kilometrų nuo pagrindinės Viti Levu salos.
Pirmasis europietis, įkėlęs koją į salos krantą, buvo maištingojo Bounty kapitonas Williamas Bly. Šiandien sala yra privati ​​nuosavybė. Kurorte yra dešimt vasarnamių, kurie savo prabanga sužavės net reikliausią keliautoją. Restorane patiekiami fidžio, kinų, indų ir žemyninės virtuvės patiekalai. Užsiėmimų lauke mėgėjams – golfas, tenisas, kroketas, biliardas, nardymas, giliavandenė žvejyba. Rengiamos kelionės valtimi permatomu dugnu. // Atnaujinta 03 sausio 2023
Kainų grafikas
30
Sk
birželis
01
Pr
02
An
03
Tr
04
Th
05
Pn
06
Št
07
Sk
08
Pr
liepa
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Įsikūręs privačios Wakaya salos vakarinėje pakrantėje, 40 minučių skrydžio nuo Nadi tarptautinio oro uosto.

Paslaugos viešbutyje

10 vasarnamių ir vila, restoranas (vietinė ir tarptautinė virtuvė), smėlio paplūdimiai, SPA centras (2 procedūrų vilos, jūros vandens baseinas, masažas, akmens terapija, refleksologija, shiatsu, šveitimai, kūno įvyniojimai, veido ir kūno procedūros), treniruoklių salė, golfo aikštynas (9 duobučių), teniso kortai, kroketo kortai, biliardas, paplūdimio tinklinis, baidarės, nardymas, nardymas, giliavandenė žvejyba

Numeriai

2 kategorijos vasarnamiai su vaizdu į sodą, 6 - rūmai su vaizdu į vandenyną, gubernatoriaus biuras, ambasadoriaus biuras, vila Vale O.
Sodo vaizdas (153 kv.m): privatus sodas, 2 terasos, hamakas, svetainė su baru, miegamasis su labai didele lova, vonios kambarys su vonia ir lauko dušu. Vaizdas į sodą.
Ocean view bure (153 kv.m.): identiškas Garden view bure kategorijai, bet turi vaizdą į vandenyną.
Gubernatoriaus biuras (223 kv.m.): Privatus sodas su kriokliu, 2 terasos, hamakas, svetainė, miegamasis su labai didele lova, vonios kambarys su sūkurine vonia ir lauko dušu. Priedai: TV, DVD grotuvas. Įsikūręs netoli paplūdimio.
Ambasadoriaus biuras (422 kv.m): terasa, svetainė su valgomojo ir virtuvės zonomis (stalas 6 asmenims), SPA-salonas su baseinu, 2 miegamieji su labai didelėmis lovomis, 2 persirengimo kambariai, 2 vonios kambariai (kiekvienas). su vonia ir dušu lauke). Įsikūręs ant vandenyno.
Vale O (1115 kv.m.): Asmeninis baseinas su kriokliu ir sūkurine vonia, apšviestas teniso kortas, sporto salė, svetainė su valgomojo zona, virtuvė, 3 miegamieji su labai didelėmis lovomis, persirengimo kambarys, 4 vonios kambariai su voniomis.
Neprivaloma: telefonas ir faksas. Įsikūręs ant kalvos viršūnės. Panoraminis vaizdas į vandenyną. Asmeninio virėjo paslaugos.

Numeriuose

oro kondicionierius, ventiliatorius, CD grotuvas, iPod jungtis, WI-FI interneto prieiga, mini baras, seifas, plaukų džiovintuvas, lygintuvas ir lyginimo lenta, chalatai, šlepetės
Kainų grafikas
30
Sk
birželis
01
Pr
02
An
03
Tr
04
Th
05
Pn
06
Št
07
Sk
08
Pr
09
An
10
Tr
11
Th
12
Pn
13
Št
14
Sk
liepa
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai