Viešbučio aprašymas Vomo Island Resort 4*

Vomo saloje įsikūręs kurortas „Vomo Island Resort“ yra išskirtinių vilų (bure) kompleksas, kuris puikiai įsilieja į egzotišką kraštovaizdį ir tampa tarsi natūraliu jo tęsiniu. Kai kurie iš jų yra sutelkti aplink centrinį kurorto kompleksą, kurio centre yra pagrindinis fojė, baseinas ir prekybos pasažas, o kai kurie yra prie pat smėlio paplūdimio pakraščio.
Vilos erdvios ir patogios. Dizainas yra subtili Europos klasikos ir originalių salų tradicijų sintezė. Pagal Vomo salos tradicijas kiekvieną vilą kiekvieną dieną puošia hibiscus ir frangipani gėles. Ypatingas dėmesys skiriamas vonios kambariams, taip pat lauko sūkurinėms vonioms. Pagrindinis Vomo kurorto šūkis yra šūkis: „Namuose toli nuo namų“. O tokio komforto lygio vilos leidžia jaustis kaip namie net tokio apgyvendinto pasaulio pakraščiuose kaip Fidžis.
„Vomo Island Resort“ yra vieta gurmanams. Viešbutyje yra puikūs restoranai, kurių specializacija yra tradiciniai, europietiški, Naujosios Zelandijos ir rytietiški patiekalai. Malonu pietauti restorane, iš kurio atsiveria panoraminis vaizdas į žydrus vandenyno vandenis ir balto smėlio paplūdimius, tikrus koralinius rifus ir įspūdingus saulėlydžius.
Privatiems susitikimams viešbutis siūlo atskirą vilą, kuri savo dizainu stilizuota kaip tradicinė fidžio trobelė, skirta 30 vietų. // Atnaujinta 03 sausio 2023
Kainų grafikas
30
Pr
rugsėjis
01
An
02
Tr
03
Th
04
Pn
05
Št
06
Sk
07
Pr
08
An
spalis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Įsikūręs Vomo saloje, 15 minučių sraigtasparniu nuo Nadi oro uosto.

Paplūdimys

gražus paplūdimys, skaidrus vanduo mariose

Paslaugos viešbutyje

SPA centras „Senikai Spa“ (įvairios gydymo ir atjauninimo programos; naudojama natūralių ingredientų kosmetika), suvenyrų parduotuvė, pagrindinis fojė, skalbykla, vaikų priežiūra, gydytojas, baseinai, tenisas, golfas, tinklinis, krepšinis, nardymas, paviršinis nardymas, katamaranai, burlenčių sportas, baidarės, žvejyba, kasdieninės nacionalinės šou programos

Numeriai

Viešbutyje yra 29 vilos (bure) iš šių kategorijų:
28 prabangios paplūdimio ir kalvos vilos
1 karališkoji prabangi vila

Numeriuose

oro kondicionierius, ventiliatorius, šaldytuvas, kavos ir arbatos ruošimo rinkinys, telefonas, švieži vaisiai ir gėlės, vonios kambarys su sūkurine vonia ir atskiru dušu, plaukų džiovintuvas, chalatai, kietmedžio grindys.
Kainų grafikas
30
Pr
rugsėjis
01
An
02
Tr
03
Th
04
Pn
05
Št
06
Sk
07
Pr
08
An
09
Tr
10
Th
11
Pn
12
Št
13
Sk
14
Pr
spalis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai