Viešbučio aprašymas Lenna of Hobart 4*

Smaragdinės žalios parko apsuptyje, keli žingsniai nuo Hobarto centro, vaizdingos Sullivanso įlankos ir Salamanca Place parduotuvių, elegantiškame 1874 m. pastatytame dvare, Hobarto Lenna yra įtraukta į Tasmanijos paveldo sąrašą. Viešbutį įkūrė pramonininkas Aleksandras McGregoras, kilęs iš Škotijos, jis pagamintas tradiciniu kolonijiniu stiliumi: fasadas dekoruotas kolonomis, balkonai su baliustradomis. Viešbučio vidaus apdaila išsiskiria rafinuotu skoniu ir garbingumu – senovinis tinkas, krištoliniai sietynai, nišos su porcelianinėmis vazomis, vitražai, elegantiškos skulptūros ir išskirtiniai paveikslai.
Erdviuose ir patogiuose kambariuose yra klasikinis šviesių spalvų interjeras su dideliais langais, patogiais baldais, švelniu apšvietimu ir retomis 1860–1938 m. Hobarto ir jo apylinkių nuotraukomis. Elegantiškas restoranas „Alexander's“ su lauko terasa žalumos apipintame balkone pristato įvairius šiuolaikinės tarptautinės virtuvės patiekalus, paruoštus iš šviežiausių vietinių produktų, ir gausų vynų sąrašą. Jaukiame „Chandelier Lounge“ bare, kuriame galėsite išgerti puodelį aromatingos kavos, puikaus Tasmanijos vyno, paskanauti lengvų užkandžių, yra viskas maloniai viešnagei – židinys, plačiaekranis televizorius, kompiuteris, naujausia spauda. // Atnaujinta 03 sausio 2023
Kainų grafikas
24
Pr
25
An
26
Tr
27
Th
28
Pn
29
Št
30
Sk
birželis
01
Pr
02
An
liepa
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis yra pietinėje Tasmanijos pakrantėje, vaizdingoje Sullivans įlankoje, Hobarto centre, Runnymede gatvėje, šalia Salamanca Place parduotuvių, netoli nuo kranto.

Paslaugos viešbutyje

4 salės susirinkimams ir banketams, automobilių stovėjimo aikštelė. Lenna iš Hobarto sujungia istorinės praeities tradicijas, svetingą komfortą ir patogų artumą iki pagrindinių Tasmanijos administracinio centro lankytinų vietų.
  • renovacijos metai

Numeriai

Viešbutyje yra 50 patogių įvairių kategorijų kambarių, įskaitant „Lenna“ dvivietį kambarį su vaizdu į kalną, „Lenna“ numerį su vaizdu į kalną, „Lenna“ dvivietį kambarį su vaizdu į parką, „Lenna Family“ kambarį su vaizdu į uostą, „Lenna“ liukso numerį su vaizdu į uostą. Erdviuose kambariuose yra elegantiškas, klasikinio stiliaus šviesių spalvų interjeras su dideliais langais, patogiais baldais, švelniu apšvietimu ir išskirtinėmis 1860–1938 m. Hobarto ir jo apylinkių nuotraukomis.
• Lenna dvivietis kambarys su vaizdu į kalnus – sudaro miegamasis su svetaine, vonios kambarys, vaizdas į miestą ir Velingtono kalną.
• Lenna dviejų lovų kambarys su vaizdu į kalnus – susideda iš miegamojo su svetaine, vonios kambario, atsiveria vaizdas į miestą ir Velingtono kalną.
• Lenna Twin kambarys su vaizdu į parką – susideda iš miegamojo su svetaine, vonios kambario, su vaizdu į Princes parką Derwent upės pakrantėje ir viešbučio parką.
• Lenna šeimos kambarys su vaizdu į uostą – susideda iš 2 miegamųjų, iš kurių vienas – su svetaine, vonios kambariu ir su vaizdu į Hobarto įlanką.
• Liukso numeris „Lenna“ su vaizdu į uostą – susideda iš miegamojo su erdvia svetainės erdve, vonios kambario ir vaizdu į Hobarto įlanką.

Numeriuose

oro kondicionierius, televizorius, telefonas, interneto prieiga, seifas, mini baras, kavos ir arbatos ruošimo rinkinys, lygintuvas ir lyginimo lenta, vonios kambarys su vonia/dušo, plaukų džiovintuvas
Kainų grafikas
24
Pr
25
An
26
Tr
27
Th
28
Pn
29
Št
30
Sk
birželis
01
Pr
02
An
03
Tr
04
Th
05
Pn
06
Št
07
Sk
08
Pr
liepa
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai