Viešbučio aprašymas Sir Stamford at Circular Quay 5*

Sir Stamford Circular Quay 5*, įsikūręs Sidnėjaus centre, šalia Karališkųjų botanikos sodų, Sidnėjaus įlankos ir gyvybingos Circular Quay, istorinėje Macquarie gatvėje, elegantiškame XVIII a. dvare, Sir Stamford at Circular Quay atkuria sudėtingą praėjusių amžių atmosferos spindesys : išskirtiniai kilimai ir puikios medienos apdaila, Liudviko XV ir Gruzijos antikvariniai baldai, 8 senoviniai marmuriniai židiniai, 550 krištolo ir sietynų bei viena didžiausių Australijos privačių meno kolekcijų puošia viešbučio patalpas. // Atnaujinta 03 sausio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis Sir Stamford at Circular Quay 5 * yra Sidnėjaus centre, šalia Karališkųjų botanikos sodų, Sidnėjaus įlankos ir gyvybingos Circular Quay promenados, istorinėje Macquarie gatvėje.

Paslaugos viešbutyje

vaikų priežiūra, internetas, konferencijų salė 4 susirinkimų ir pokylių salės, automobilių stovėjimo aikštelė, skalbykla, seifas, cheminis valymas, lauko baseinas - lauko baseinas šildomas su terasa degintis, masažas, medicinos kabinetas, sauna, soliariumas, treniruoklių salė, golfas, skvošas, treniruoklių salė

Numeriai

Įvairių kategorijų kambariai, įskaitant 70 geresnių kambarių, 20 prabangių kambarių, 14 verslo klasės liukso (suite) ir 1 prezidentinį liukso (suite) numerį. Erdviuose kambariuose yra elegantiškas klasikinis ir šviesių spalvų interjeras, gražiai išklotos užuolaidos, grindys išklotos kilimine danga, švelnus apšvietimas, puikūs baldai ir išskirtinė sienų tapyba.
Geresnysis kambarys (44 kv.m) – susideda iš miegamojo su svetaine, vonios kambario, nedidelio balkono su vaizdu į botanikos sodą arba Circular Quay krantinę ir Sidnėjaus įlanką.

Prabangus kambarys – susideda iš miegamojo su svetaine, vonios kambario, nedidelio balkono arba terasos su vaizdu į botanikos sodą arba Circular Quay krantinę ir Sidnėjaus įlanką.

Vadovo liukso numeris – susideda iš miegamojo, svetainės, vonios kambario, nedidelio balkono su vaizdu į miestą ir Sidnėjaus įlanką.

Prezidentinis apartamentas (153 kv.m) - išskirtinis kambarys, kurio sienos apdailintos itališku šilku ir dekoruotos senais paveikslais, pro langus atsiveria nuostabus vaizdas į miestą; susideda iš erdvios svetainės su Liudviko XV marmuriniu židiniu ir „Steinway“ fortepijonu, valgomasis 8 žmonėms, miegamasis su židiniu ir persirengimo kambariu, vonios kambarys, atskiras tualetas, įrengta virtuvė (liokajaus paslaugoms) .

Numeriuose

vonios kambarys, dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas, arbatos/kavos rinkinys, šlepetės, TV-TV, internetas, oro kondicionierius, mini baras, telefonas

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai