Viešbučio aprašymas Governor's Residence 4*

„Gubernor's Residence“ viešbutis yra nuostabi rezidencija, pastatyta vien tik iš tikmedžio XX a. 20-ajame dešimtmetyje vienos iš pietinių Birmos valstijų gubernatoriui. Pastato architektūroje grakščiai susipynė tradiciniai Birmos motyvai ir kolonijinis stilius. Vešlus atogrąžų sodas ir žydintys lotosai prideda dvarui dar daugiau žavesio. // Atnaujinta 21 kovo 2023
Kainų grafikas
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

„Gubernor's Residence“ yra elegantiškame ambasadų kvartale, netoli garsiosios Shwedangon pagodos, vos dešimt minučių kelio nuo miesto centro ir pusvalandžio iki oro uosto.

Paslaugos viešbutyje

verslo centras, paštas, kelionių agentūra, biblioteka, butikas, dovanų parduotuvė, kambarių aptarnavimas, neribota plačiajuosčio interneto ir el. pašto prieiga, medicininė priežiūra, auklės paslaugos, įvairūs masažai, skalbimas, batų blizgesys, lyginimas, drabužių taisymas, taksi, pervežimai, faksas, kopijavimo aparatai, pažintinės ekskursijos (transportas ir gidas), maisto gaminimo pamokos, masažai, vėduoklės formos baseinas, apsuptas prabangių ir patogių gultų, kuriame svečiai gali atsipalaiduoti ir rasti ramybę, stalo žaidimai, gultai

Numeriai

47 skirtingų kategorijų kambariai, iš jų 45 liukso klasės, 2 Junior Suite.
- Prabangus kambarys, Prabangus sodas kambarys, Valdytojo kambarys, Mažasis liukso numeris, Dviejų miegamųjų mažasis liukso numeris.
Kambariai yra prabangiai dekoruoti tikmedžio baldais ir natūralaus šilko bei medvilnės audiniais. Didžiulės lovos. Rytietiškas spindesys derinamas su aukštosiomis technologijomis ir šiuolaikiniais patogumais.
- Deluxe Room - Superior kambariai. Pro langus matyti vidinis kiemas. Bendras kambarių plotas 39 kv.m. Dvigulės arba dvi viengulės lovos. Yra galimybė pastatyti papildomą lovą. Daugiausiai gali apsistoti 3 suaugusieji arba 2 suaugusieji su vaiku. Kambario ypatumai: svetainė, rašomasis stalas, modemo linija. Vonioje: šildomos grindys, dirbtiniu marmuru išklota vonia.
- Deluxe Garden Room - Superior kambariai. Pro langus atsiveria vaizdas į tvenkinį su žydinčiais lotosais ir baseiną. Bendras kambarių plotas 39 kv.m. Dvigulės arba dvi viengulės lovos. Yra galimybė pastatyti papildomą lovą. Daugiausiai gali apsistoti 3 suaugusieji arba 2 suaugusieji su vaiku. Kambario ypatumai: svetainė, rašomasis stalas, interneto ryšys. Vonioje: šildomos grindys, dirbtiniu marmuru išklota vonia.
- Gubernatoriaus kambarys – geresnieji kambariai su vaizdu į sodą. Bendras plotas 42 kv.m. Dvigulės arba dvi viengulės lovos. Yra galimybė pastatyti papildomą lovą. Daugiausiai gali apsistoti 3 suaugusieji arba 2 suaugusieji su vaiku. Kambario ypatumai: rašomasis stalas, 26 colių LCD televizorius, DVD grotuvas, interneto prieiga per bevielį Wi-Fi technologiją, 2 telefono linijos, 2 praustuvai.
- Mažieji liukso numeriai (Junior Suite) – kambariai su langais į tvenkinį su žydinčiais lotosais ir baseiną arba terasą. Bendras plotas 48 kv.m. Svetainė ir miegamasis su dviem lovomis. Yra galimybė pastatyti papildomą lovą. Daugiausiai gali apsistoti 3 suaugusieji arba 2 suaugusieji su vaiku. Vonios kambaryje yra laisvos formos vonia, išklota dirbtiniu marmuru.
- Dviejų miegamųjų mažasis liukso numeris (Junior Suite) – kambariai su dviem greta esančiais miegamaisiais. Viename yra 2 lovos, kitame yra 1 viengulė lova. Pro langus atsiveria vaizdas į vidinį viešbučio kiemą. Bendras plotas 60 kv.m. Yra galimybė pastatyti papildomą lovą. Maksimalus apgyvendinimas; 4 suaugusieji, arba 2 suaugę ir 2 vaikai, arba 3 suaugę ir 1 vaikas. Vonios kambaryje yra laisvos formos vonia, išklota dirbtiniu marmuru.

Numeriuose

individualiai reguliuojamas oro kondicionierius, palydovinė televizija, IDD telefonas, mini baras, šaldytuvas, elektroninis seifas, dūmų detektorius, dušo kabina, rankų darbo vonia, plaukų džiovintuvas, šlepetės, chalatai, geriamasis vanduo buteliuose, šviežių vaisių krepšelis
Kainų grafikas
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai