Viešbučio aprašymas Fiordland Lodge 4*

„Fiordland Lodge“ mėgausitės aukščiausios klasės komfortu, ramybe ir privatumu. Namelio elegancija ir puošnumas dera su nuostabia šio regiono gamta. Iš viešbučio atsiveria nuostabus vaizdas į Te Anau ežerą, kurio nesugadintame vandenyje gausu upėtakių. „Fiordland Lodge“ yra ideali vieta ramiam pabėgimui ir yra puiki pradžia tyrinėti Fiordland žemę, žinomą dėl savo išskirtinio grožio. Namelio svečiai gali mėgautis įvairia veikla, pavyzdžiui, žvejyba, paukščių stebėjimu nacionaliniame parke, elnių ir kalnų ožkų medžiokle. Iš čia išsinešite daug malonių įspūdžių. // Atnaujinta 19 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Gamtos prieglobstyje, 10 minučių pėsčiomis nuo ežero, Pietų saloje, 5 km nuo turistinės Te Anau miestelio, Naujojoje Zelandijoje.

Numeriai

Viešbutyje yra 10 prabangių kambarių su vaizdu į Te Anau ežerą.
Lodge Room (Double Room), Executive Suite - su atskira svetaine ir dviem rąstiniais nameliais - rąstiniai namai, pastatyti tradiciniu Naujosios Zelandijos stiliumi ir esantys atskirai nuo pagrindinio viešbučio pastato.
Šie namai idealiai tinka šeimoms – kiekvienas namas skirtas penkiems žmonėms. Iš rąstinio namelio atsiveria nuostabus vaizdas į ežerą ir Fiordland nacionalinio parko kalnus.

Adresas

472 Te Anau Milford greitkelis
Paštas: PO Box 196, Te Anau.
Naujoji Zelandija

Telefono numeriai

Ph +64 3 249 7832
Fax 64 3 249 7449

Еl. paštas

info@fiordlandlodge.co.nz

Svetainė

Fiordland Lodge 4*

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai