Viešbučio aprašymas Peppers On The Point 5*

Viešbutis įsikūręs istoriniame pastate, pastatytame 1930 m. Iki 2004 m. buvo privati ​​nuosavybė, buvo gyvenamasis namas. Po viešbučio atidarymo čia viešpatavo židiniui būdinga šiluma ir nuoširdumas, tapęs idealia atmosfera keliautojams. Peppers on the Point savo svečiams siūlo 9 jaukius kambarius, kurių kiekvienas turi individualų dizainą ir išplanavimą. Be tradicinių kambarių, yra ir 4 miegamųjų vila. Vakare patiekiama gurmaniška 4 patiekalų vakarienė, prieš kurią visada patiekiami lengvi užkandžiai ir gėrimai, patiekiami prie židinio. // Atnaujinta 19 kovo 2023
Kainų grafikas
29
Sk
30
Pr
rugsėjis
01
An
02
Tr
03
Th
04
Pn
05
Št
06
Sk
07
Pr
spalis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Įsikūręs ant Rotorua ežero kranto, 5 minutės kelio automobiliu nuo Rotorua centro, 20 minučių kelio automobiliu nuo Rotorua oro uosto, 3 valandos kelio automobiliu nuo Oklando.

Paslaugos viešbutyje

9 kambariai ir vila, valgomasis (naujosios Zelandijos virtuvė), vyno rūsys, 2 baseinai (vienas lauko, vienas uždaras), privatus paplūdimys, SPA centras (sauna, aromaterapija, refleksologija, akmens terapija, masažas, kūno įvyniojimai), grožio salonas , treniruoklių salė , teniso kortai, 2 konferencijų salės (iki 34 žmonių), verslo centras, interneto prieiga, biblioteka, auklės paslaugos, konsjeržo paslaugos, automobilių stovėjimo aikštelė
  • renovacijos metai

Numeriai

Namelio liukso numeris (50 kv.m): miegamasis su poilsio zona (king size lova), vonios kambarys su sūkurine vonia ir vandens masažo dušu. Iš daugumos kambarių atsiveria ežero panorama.

Pagrindinis liukso numeris (100 kv.m): balkonas, svetainės ir valgomojo zonos, miegamasis su labai didele lova, vonios kambarys su sūkurine vonia ir vandens masažo dušu. Panoraminis vaizdas į ežerą.

Kotedžo apartamentai prie ežero (50 kv.m): terasa su lauko vonia, svetainė su valgomojo zona, miegamasis su labai didele lova, vonios kambarys su sūkurine vonia ir vandens masažo dušu. Priedai: skalbimo mašina, džiovintuvas. Įsikūręs šalia pagrindinio pastato. Panoraminis vaizdas į ežerą.

Lake Villa: balkonas, svetainės ir valgomojo zonos, virtuvė, 4 miegamieji su labai didelėmis lovomis, 2 vonios kambariai su sūkurine vonia ir vandens masažo dušu. Įsikūręs ant šlaito virš viešbučio. Vaizdas į miestą ir ežerą.

Ežerų vilos apartamentai: balkonas, svetainės ir valgomojo zonos, 2 miegamieji su labai didelėmis lovomis, vonios kambarys su sūkurine vonia ir vandens masažo dušu. Įsikūręs žemiau ežero vilos. Vaizdas į teniso kortą, miestą ir ežerą.

Numeriuose

oro kondicionierius, televizorius, DVD grotuvas, CD grotuvas, telefonas, interneto prieiga, mini baras, seifas, kavos ir arbatos ruošimo rinkinys, plaukų džiovintuvas, chalatai, lygintuvas/lyginimo lenta. Galimybė kambarius sujungti

Adresas

214 Kawaha Point Road,
Rotorua, 3010, Šiaurės sala,
Naujoji Zelandija

Telefono numeriai

+64 7 348 4868

Еl. paštas

onthepoint@peppers.co.nz
Kainų grafikas
29
Sk
30
Pr
rugsėjis
01
An
02
Tr
03
Th
04
Pn
05
Št
06
Sk
07
Pr
08
An
09
Tr
10
Th
11
Pn
12
Št
13
Sk
spalis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai