Viešbučio aprašymas Grand Hyatt Seoul 5*

Sidabriniais kraštais stiklinę pilį primenantis „Grand Hyatt Seoul“ išdidžiai stovi pačioje Namsano kalno viršūnėje – vienas iš Seulo įžymybių, siejamas su daugeliu senovės Korėjos sostinės istorinių įvykių. Aplink viešbutį yra didžiulis vaizdingas parkas, pro kurį vaikštant galėsite grožėtis daugybe krioklių, taip pat nuostabia miesto ir Han upės panorama.
Jame yra šeši restoranai, kuriuose galėsite paragauti geriausių Rytų ir Europos virtuvių patiekalų. Išrankiausiems svečiams viešbutyje yra klubo kambariai ir erdvūs apartamentai. Šių numerių svečiai gali mėgautis lengvaisiais pusryčiais klubo poilsio salone, o vakare – gėrimais ir lengvais užkandžiais. // Atnaujinta 31 kovo 2023
Kainų grafikas
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Įsikūręs 10 minučių kelio automobiliu nuo miesto centro, 62 km nuo Inčono tarptautinio oro uosto.

Paslaugos viešbutyje

601 kambarys, 6 restoranai (europietiškos, japoniškos, kinų virtuvės), 4 barai, 2 baseinai (lauko ir vidaus), baseinas vaikams su žaidimų aikštele, sporto salė, grožio salonas, kirpykla, diskoteka, skvošas, tenisas, čiuožykla (žiemą). ), vaikų priežiūra, parduotuvės, automobilių stovėjimo aikštelė, taksi ir limuzinas, bevielis internetas, verslo centras, konferencijų salės, skalbykla, cheminis valymas, seifai, valiutos keitykla, konsjeržo paslaugos.

Numeriai

Didysis kambarys: labai didelė lova, didelė lova arba dvi atskiros lovos, vonios kambarys, dideli langai su vaizdu į kalnus arba miestą.

Klubo kambarys: labai didelė lova, didelė lova arba dvi atskiros lovos, darbo zona su rašomuoju stalu, virtuvės zona, vonios kambarys, dideli langai su vaizdu į kalnus arba miestą. Klubo zonos kambarių svečiams suteikiamos papildomos paslaugos – nemokami pusryčiai klubo salėje, vakaro kokteiliai.

Grand Suite (48 kv.m): labai didelė lova, atskiros svetainės ir darbo zonos, virtuvės zona, erdvus vonios kambarys, dideli langai su panoraminiais miesto ir Han upės vaizdais. Šio kambario svečiai gali naudotis visomis papildomomis klubo zonos paslaugomis.

Grand Executive Suite (59 kv.m): miegamasis su labai didele lova, atskira svetainė, virtuvės zona, darbo zona, marmurinis vonios kambarys, dideli langai su vaizdu į miestą arba kalnus. Šio kambario svečiai gali naudotis visomis papildomomis klubo zonos paslaugomis.

Diplomatic Suite (69 kv.m): miegamasis su labai didele lova, atskira svetainė, valgomojo ir virtuvės erdvės, baras, darbo zona, marmurinis vonios kambarys su sūkurine vonia ir dušu, dideli langai su vaizdu į miestą arba kalnus. Šio kambario svečiai gali naudotis visomis papildomomis klubo zonos paslaugomis.
Ambassador Suite (141 kv.m): miegamasis su labai didele lova, atskira svetainė su odiniais baldais, virtuvė, susirinkimų kambarys, vonios kambarys su sūkurine vonia, dideli langai su panoraminiais vaizdais į kalnus ir Haną Upė. Šio kambario svečiai gali naudotis visomis papildomomis klubo zonos paslaugomis.

Prezidentinis liukso numeris (325 kv.m): miegamasis su labai didele lova, atskira svetainė, valgomasis, virtuvė, biblioteka, vonios kambarys su sūkurine vonia, sauna, dideli langai su panoraminiais kalnų ir Han upės vaizdais. Šio kambario svečiai gali naudotis visomis papildomomis klubo zonos paslaugomis.

Numeriuose

oro kondicionierius, lubų ventiliatorius, palydovinė televizija, telefonas (2 eilučių), spartus internetas, mini baras, seifas, plaukų džiovintuvas, radijas.

Adresas

747-7 Hannam 2-Dong, Yongsan-Ku,
Seulas, Pietų Korėja 140-738

Telefono numeriai

Tel: +82 2 797 1234 Fax: +82 2 798 6953

Еl. paštas

seoul.grand@hyatt.com
Kainų grafikas
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
02
Sk
03
Pr
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai