Viešbučio aprašymas Park Hotel 3*

Nedidelį šeimyninį viešbutį sudaro dvi vilos, sujungtos įstiklintu perėjimu, kurios buvo visiškai atnaujintos 2001 m. Kurortinio Hevizo miesto širdyje esantis viešbutis iškyla virš centrinės pėsčiųjų gatvės, tačiau išsiskiria ramybe ir tyla, kurią sukuria kaimyninis miško parkas. Nuo čia vos už 200 metrų yra didžiausias Europoje geoterminis rezervuaras. Tradiciniai balneoterapijos kursai ir gydomosios procedūros – vos 100 metrų nuo viešbučio esančiame Danubius Health Spa Resort Hévíz, taip pat Hévíz balneologijos klinikoje. // Atnaujinta 05 sausio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Įsikūręs pačiame kurortinio Hevizo miesto centre, jis iškilęs virš centrinės pėsčiųjų gatvės.

Paslaugos viešbutyje

Visą parą dirbanti registratūra ir apgyvendinimas su užstatu, valiutos keitimas, laisvalaikio programų organizavimas, automobilių nuoma, nemokamas bevielis internetas viešbučio fojė ir levandų sode, aukštos kėdės ir sulankstomos lovos.

SVEIKATAS IR FITNESA
Sveikatingumo studijoje yra sūkurinė vonia, sauna, garų kabina, hidromasažinis dušas, daugiafunkcis treniruoklis. Kaimyninis viešbutis Danubius Health Spa Resort Hévíz **** specialių pasiūlymų pagrindu suteikia nemokamą įėjimą į savo hidroterapijos kompleksą (vidaus ir lauko, gydomieji baseinai, sauna, garinė kabina).
  • renovacijos metai

Numeriai

30 patogių kambarių
Taip pat yra nerūkantiems skirtų ir sujungtų kambarių. Mokama automobilių stovėjimo aikštelė gretimoje gatvėje arba aptvertoje aikštelėje 100 metrų nuo viešbučio.

Numeriuose

vonios kambarys, dušas, mini baras, spalvotas televizorius, telefonas, asmeninis seifas ir plaukų džiovintuvas

Adresas

Petőfi Sándor utca 26, 8380 Heviz, Vengrija

Telefono numeriai

+36-83-341-190

Еl. paštas

info@parkhotelheviz.hu

Svetainė

Park Hotel 3*
numeriai 4
paslauga 3
švara 4
maistas 4
infrastruktūra 3
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Park Hotel 3*
3.0 iš 10 0 | iš 61 viešbučių Heviz

Park Hotel Heviz 2013 Rugpjūčio 10 Įvertinimas 3.0

Deja, mano vieš nagė vieš butyje buvo nesė kminga. Vieš nagė s metu praradau 300 eurų . Seifu nesinaudojau. Už ką buvo nubaustas. Atvykusi į vieš butį suskaič iavau grynuosius, į piniginę į sidė jau forintus, o eurus (jų buvo 600) į dė jau į voką ir ...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai