Viešbučio aprašymas Маршал 3*

Iš šiaurinės Rusijos sostinės viešbučių galite ne tik gauti kokybiškas paslaugas, kurių turite teisę tikėtis, bet ir pajusti ypatingą Peterburgo atmosferą, susipažinti su garsių Rusijos pulkų karine istorija, aplankyti kambarius, kuriuose kadaise buvo karališkosios kavalerijos gvardija. // Atnaujinta 20 kovo 2023
Kainų grafikas
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis įsikūręs istorinėje ir administracinėje miesto dalyje prie Smolnio katedros ir Tauridės rūmų, Vasaros sodo, Nevos krantinės, pastate, kuris yra istorinis XIX a. paminklas.

Mažasis liukso numeris:
„Junior Suite“ kategorijos 4 dviviečiai kambariai turi du kambarius: jaukią svetainę ir erdvų miegamąjį.

Paslaugos viešbutyje

  • restoranas
  • verslo centras
  • saugus

Pramogos ir sportas

  • sauna/vonia/hamamas
  • sūkurinė vonia
  • ekskursijų organizavimas

Numeriai

Viešbutyje iš viso yra 26 kambariai:
- Standartinis (vienas-dvigubas)
- Mažieji apartamentai
- Liukso numeriai

Numeriuose

Vienvietis kambarys:
Svečiams siūlome 11 jaukių ir šviesių kambarių. Kiekviename standartiniame vienviečiame kambaryje yra erdvus kambarys, prieškambaris ir vonios kambarys. Kad svečiai jaustųsi patogiai net ir pačiame įprasčiausiame kambaryje, įrengėme standartinius vienviečius kambarius su didelėmis dvigulėmis lovomis. Taip pat svečių pageidavimu dvigulė lova vienviečiame kambaryje gali būti transformuojama į 2 atskiras lovas.

Dvigubas kambarys:
Viešbutyje yra 9 dviviečiai standartiniai kambariai, 2 iš jų su 2 atskiromis lovomis ir 7 kambariai su didele dvigule lova. Kai kuriuose kambariuose didelę dvigulę lovą, kaip ir vienviečiuose kambariuose, galima paversti 2 atskiromis lovomis. Šviesiuose ir erdviuose kambariuose aukštomis lubomis yra prieškambaris, vonios kambarys ir didelė patalpa, padalinta į darbo ir laisvalaikio zonas.

Mažasis liukso numeris:
Šios kategorijos kambariai susideda iš dviejų kambarių: jaukios svetainės ir erdvaus miegamojo. Kambariai dekoruoti raminančiomis pastelinėmis spalvomis. Koridoriuje yra erdvi spinta su dideliu veidrodžiu. Svetainėje „Junior Suite“ kambaryje yra sofa, kurią pageidaujant galima transformuoti į dvigulę lovą, rašomasis stalas, patogus darbui, kavos staliukas. Miegamajame yra didelė lova ir tualetinis staliukas su dideliu veidrodžiu.
Kiekviename Junior Suite yra mini baras, telefonas, palydovinė televizija, interneto prieiga, priverstinė vėdinimo sistema, oro kondicionierius, centralizuotas šalto ir karšto vandens tiekimas su valymo filtrų sistema. Visuose kambariuose yra dušai su vandens masažo dušais, plaukų džiovintuvai ir higienos reikmenys.

Liukso numeris:
Kambariai dekoruoti elegantiškomis pastelinėmis spalvomis, juose yra viskas, ko reikia, kad svečiai jaustųsi patogiai. Koridoriuje yra erdvi spinta. Svetainėje apartamentuose yra sofa, kurią esant pageidavimui galima transformuoti į dvigulę lovą, darbo stalą. Jaukumo ir komforto atmosferą kuria dideli foteliai ir kavos staliukas, komoda. Visi baldai parenkami atsižvelgiant į klasikinį kambarių stilių. Miegamajame yra didelė lova ir tualetinis staliukas su dideliu veidrodžiu. Viename iš „Lux“ kategorijos kambarių plačioje „King-size“ lovoje sumontuotas vandens čiužinys su galimybe reguliuoti jo temperatūrą.
Kiekviename liukso numeryje yra mini baras, telefonas, palydovinė televizija, interneto prieiga, priverstinė vėdinimo sistema, oro kondicionierius, centralizuotas šalto ir karšto vandens tiekimas su valymo filtrų sistema. Liukso numerių vonios kambariuose yra moderni europietiška santechnika. Viename iš kambarių vonios kambaryje yra sūkurinė vonia.

Adresas

Rusija, Sankt Peterburgas, Šv. Shpalernaya 41 (m. Chernyshevskaya)

Telefono numeriai

+7 (812) 579 99 55, +7 (812) 579 75 00

Еl. paštas

marshal.hotel@tpark.spb.ru

Svetainė

Маршал 3*
Kainų grafikas
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra
Atsiliepimai apie Marshal 3*
9.0 iš 10 0 | iš 259 viešbučių Peterburgas

Maršalas yra tik KLASĖ!!! 2009 Vasario 01 Įvertinimas 9.0

Labai gera vieta turistams ir verslo keliautojams!! ! Rekomenduoju!!! !
Pagarbiai Pilieč ių ir verslininkų teisių apsaugos centro (http://best-jurist. ru/) teisininkė
Nikolajus....


puikus 2009 Vasario 01 Įvertinimas 9.0

Labai malonus personalas, puikū s kambariai!
Nuostabus restoranas!
Miesto centras!! !
Ramus vieš butis - viskas mums - sveč iams)))...


4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Seifas vertingiems daiktams