Viešbučio aprašymas Академия 2*

Viešbutis „Academy“ priklauso Medicinos magistrantūros akademijai ir yra dešinėje Nevos pusėje, iškart už Aleksandro Nevskio tilto (ilgiausio tilto Sankt Peterburge). Viešbutis įsikūręs tipiškame „stalininiame name“, pastatytame XX amžiaus 30-ajame dešimtmetyje konstruktyvistiniu stiliumi.
2003 m. rekonstrukcijos metu Akademijos viešbutis tapo patogiu svečių apgyvendinimo ir dalykinių susitikimų centru.
Viešbučio vietą galima pavadinti „arčiausiai centro“, nes... norint patekti į centrą tereikia pereiti tiltą (užtruks mažiausiai 20 min.). Priešingame Nevos krante yra Aleksandro Nevskio lavra (stačiatikių vyrų vienuolynas, įkurtas 1713 m.) ir prasideda (tiksliau, baigiasi) Nevskio prospektas.
Artimiausia metro stotis Novocherskasskaya yra už 8 minučių. pėsčiomis. // Atnaujinta 13 rugsėjo 2024
Kainų grafikas
22
Sk
23
Pr
24
An
25
Tr
26
Th
27
Pn
28
Št
29
Sk
30
Pr
rugsėjis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

Restoranas, kavinė, 3 konferencijų salės, bagažo saugykla, automobilių stovėjimo aikštelė, medicinos centras ir bankomatas.
Internetas, elektroninis paštas, taksi iškvietimas. Konferencijų salės talpina 104, 28 ir 36 žmones. Viešbutis aprūpina visa reikalinga įranga konferencijoms rengti.
  • restoranas
  • kavinė/baras
  • konferencijų salė/pokylių salė
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • bankomatas

Numeriai

176 skirtingų kategorijų kambariai. Visuose kambariuose yra vonios kambariai. blokas (dušas, tualetas, kriauklė). Visuose kambariuose yra telefonas, televizorius, mini baras. Kambariai su europietiškos kokybės renovacija - Lux ir Standard kategorijos, Block kategorijoje (2x2) - kosmetinis remontas. Blokinius kambarius sudaro 2 kambariai su patogumais viename bloke

Numeriuose

Blokuoti
dviviečiai kambariai po kosmetinio remonto, su patogumais dviejų kambarių blokui. Kiekviename kambaryje yra dvi atskiros lovos, drabužių spinta, kėdė, naktinis staliukas, televizorius ir telefonas. Dviejų kambarių koridoriuje yra spinta su pakabomis. Kiekvienas bloko kambarys rakinamas raktu. Patogumai kvartale yra su dušo kabina su gera buitine santechnika. Iš kai kurių kvartalų kambarių atsiveria gražus vaizdas į Nevą ir Aleksandro Nevskio lavrą.
Prabanga
patogūs europietiškos kokybės remonto dviviečiai kambariai, susidedantys iš dviejų šviesių erdvių kambarių: svetainės ir miegamojo su dviem atskiromis patogiomis lovomis (pagal pageidavimą lovas galima perkelti kartu). Kiekviename kambaryje yra baldai: sulankstoma sofa, kuri virsta papildoma lova, fotelis, stalas, spinta, naktiniai staleliai, staliukas su veidrodžiu, televizorius, nedidelis šaldytuvas, telefonas. Vonioje įrengta dušo kabina su importuota santechnika.
Mažasis liukso numeris
dviviečiai vieno kambario kambariai su prieškambariu. Kiekviename kambaryje yra suomiški baldai: dvi atskiros lovos, naktiniai staleliai, staliukas su televizoriumi, foteliai, nedidelis šaldytuvas, telefonas, o prieškambaryje – spinta su veidrodžiu. Vonioje įrengta dušo kabina su importuota santechnika.
Standartinis
dviviečiai kambariai su europietiškos kokybės remontu ir visais patogumais. Kiekviename kambaryje yra modernūs baldai: dvi atskiros arba viena didelė dvigulė lova, naktiniai staleliai, foteliai, spinta, staliukas su televizoriumi, nedidelis šaldytuvas, telefonas. Vonios kambaryje įrengta dušo kabina su gera buitine santechnika.

Telefono numeriai

С.-Петербург, Заневский пр., 1/82.
numeriai 6
paslauga 4
švara 7
maistas 4
infrastruktūra 4
Kainų grafikas
22
Sk
23
Pr
24
An
25
Tr
26
Th
27
Pn
28
Št
29
Sk
30
Pr
rugsėjis
01
An
02
Tr
03
Th
04
Pn
05
Št
06
Sk
spalis
Į šį viešbutį kelionių nėra
Atsiliepimai apie Academy 2*
5.0 iš 10 0 | iš 259 viešbučių Peterburgas

Viešbutis nepretenzingiems turistams 2011 Liepos 02 Įvertinimas 5.0

Vieš butis yra Medicinos antrosios pakopos studijų akademijos padalinio vieš butis, į sikū rę s 1930 m. pastatyto pastato 4 ir 5 aukš tuose. Į sikū rę s deš iniajame Nevos krante, š alia Aleksandro Nevskio tilto, 5 minutė s pė sč iomis nuo Novocherkasskaya metro stoties.
Kambarys ...


4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Patogus parkingas