Viešbučio aprašymas Pelangi Beach Resort & Spa Langkawi 5*

Meritus Pelangi Beach Resort & Spa Langkawi yra tikro etninio žavesio pasaulis. Šalia balto smėlio paplūdimio įsikūręs 30 akrų ploto viešbutis siūlo atpalaiduojančią poilsį tarp vešlių atogrąžų sodų. Meritus Pelangi Beach Resort & Spa yra pastatytas Malaizijos kaimelio stiliumi ir susideda iš 350 kambarių, paskirstytų 51 vieno ir dviejų aukštų mediniame namelyje su erdviomis terasomis, aprūpintais visais šiuolaikiniais patogumais. // Atnaujinta 07 liepos 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis yra pietvakarinėje Lankawi salos pakrantėje, valandos skrydžio nuo Kvala Lumpūro ir 20 minučių skrydžio iš Penango. Artimiausias oro uostas yra už 15 km nuo viešbučio.

Paslaugos viešbutyje

Visą parą veikiantis verslo centras, pokylių salė, 11 konferencijų salių, geriamas vanduo kambariuose, kambariai žmonėms su negalia, skalbimo paslaugos, kambarių aptarnavimas visą parą, sekretorių paslaugos, spausdintuvas/kopijuoklis, internetas, kurjerių paslaugos, automobilių nuoma su vairuotoju, gydytojų paslaugos (24 val., pagal pageidavimą), grožio salonas, kirpykla, seifas registratūroje, ekskursijų po žemę ir jūra organizavimas, parduotuvė, 2 lauko baseinai (vienas su sūkurine vonia), Teratai Spa by The Aspara, vandens sportas: burlenčių sportas, katamaranas, vandens slidės, bananas, katamaranas, nardymas, nardymas, treniruoklių salė, sauna, garinė pirtis, 2 skvošo kortai, aerobikos kambarys, vaizdo žaidimai, stalo tenisas, smiginis, 3 teniso kortai, animacija, KiKi Klubas, vaikų priežiūra, vaikų baseinas

Numeriai

Kambarių skaičius: 350 kambarių.
Kambarių tipai: geresnis kambarys su vaizdu į sodą, prabangus kambarys su vaizdu į baseiną / ežerą, ištaigingas numeris su vaizdu į jūrą, „Meritus“ klubo kambarys, „Pelangi“ liukso numeris, „Langkawi“ liukso numeris, „Kedah“ liukso numeris, „Commonwealth Suite“.

Kambarių aprašymas:
350 viešbučio kambarių yra išsidėstę 51 1 ir 2 aukštų etninio stiliaus mediniame namelyje su vaizdu į baseiną, sodą, jūrą arba ežerą. Visuose kambariuose nerūkoma.
SUPERIOR KAMBARIAI yra 46,5 kv.m ploto. ir yra 2 aukštų nameliuose šalia baseino ir paplūdimio, su vaizdu į sodą.
Liukso kambarys – galite pasirinkti kambarį su vaizdu į ežerą, baseiną arba jūrą. Yra veranda.
MERITUS CLUB ROOMS svečiai turi išskirtinę prieigą prie Meritus Club Lounge, kur gali mėgautis nemokamais pusryčiais ir kokteiliais prieš vakarienę.
Plotas PELANGI JUNIOR SUITE - 73,4 kv.m.: yra 1 ir 2 aukštų nameliuose, šalia baseino ir paplūdimio, su vaizdu į jūrą arba baseiną. Liukso numerių svečiai gali lankytis Meritus Club Lounge.
KEDAH SUITE kambariai - yra tik 1 aukšto nameliuose su vaizdu į jūrą, susideda iš miegamojo, svetainės ir valgomojo. Yra sūkurinė vonia.
COMMONWEALTH SUITE – įsikūręs 2 aukštų nameliuose.

Numeriuose

oro kondicionierius, lubų ventiliatorius, televizorius, palydovinė televizija, IDD telefonas, seifas, svarstyklės, plaukų džiovintuvas, kimono chalatas, mini baras, arbatos/kavos rinkinys, elektrinis uodų atbaidymo priemonė, tualeto reikmenys, lygintuvas/lyginimo lenta, lenta (ne visuose kambariuose), veranda, sūkurinė vonia (KEDAH SUITE), DVD grotuvas (tik COMMONWEALTH SUITE)

Adresas

Pantai Cenang, 07000 Langkawi, Kedah Darul Aman, Malaizija

Telefono numeriai

+60 4 952 8888

Еl. paštas

enquiries@pelangiresort.com

Panašūs viešbučiai

Artimiausi viešbučiai

Atsiliepimai apie Pelangi Beach Resort & Spa Langkawi 5*
2.0 iš 10 0 | iš 44 viešbučių Langkawi

Geras viešbutis, bet saugumas yra blogas 2018 Gruodžio 28 Įvertinimas 2.0

Š iame vieš butyje apsistojome Naujų jų metų iš vakarė se. Š į vieš butį pasirinkome, nes. buvome č ia apsistoję anksč iau ir, mū sų nuomone, tai buvo saugiausias Cenange vieš butis. Visas dienas mė gavomė s vieš buč io gamta ir grož iu, tač iau...


4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Prabangus viešbutis