Viešbučio aprašymas Bunga Raya Island Resort 5*

„Bunga Raya Island Resort“ yra Malohom įlankoje, Gajos saloje, prie Borneo pakrantės. Viešbutyje yra 47 atskiros vilos, kuriose tradicinis Borneo architektūros paprastumas derinamas su šiuolaikiniais patogumais. Yra tiek pačių paprasčiausių, tiek dviejų lygių vilų su trimis miegamaisiais ir privačiu baseinu. Kiekvienoje viloje yra oro kondicionierius, balkonas, palydovinius kanalus rodantis plokščiaekranis televizorius ir mini baras. Be to, visą parą teikiamos kambarių tarnybos paslaugos. Palepinkite save masažais, veido ir kūno procedūromis kalvos viršūnės SPA su privačiais paviljonais. Taip pat galima užsiimti paviršiniu ir giluminiu nardymu, baidarėmis ir žygiais po džiungles. Taip pat galite išsimaudyti lauko baseine, 3 restoranuose ir naršyti internete. „Bunga Raya Island Resort“ yra 25 minutės greitaeigiu kateriu nuo Kota Kinabalu keltų terminalo. // Atnaujinta 19 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis yra Malohom įlankoje, Gaya saloje, prie Borneo pakrantės, už 25 minučių kelio greitaeigiu kateriu nuo Kota Kinabalu keltų terminalo.

Paplūdimys

Priešais viešbutį yra smėlio paplūdimys.

Paslaugos viešbutyje

3 konferencijų salės, 24 val. kambarių aptarnavimas, skalbimo paslaugos, interneto prieiga. lauko baseinas, SPA, plaukimas baidarėmis, nardymas, žygiai džiunglėse

Numeriai

Kambarių skaičius:
47 kambariai.
Kambarių tipai:
Vilos: Geresnė vila, Prabangi vila, Vila prie jūros, Vila Treehouse, 2 miegamųjų prabangus liukso numeris, 3 miegamųjų liukso numeris.
Kambarių aprašymas:
Superior vilos dydis – 70 kv.m, liukso klasės vilos – 108 kv.m. Iš vilų atsiveria vaizdai į džiungles ir vandenyną.
Paplūdimio vila yra 87 kv. metrų ploto su privačiu giliu baseinėliu ir privačia prieiga prie paplūdimio.
Treehouse Villa - 90 kv.m, esanti tarp medžių viršūnių. Yra privatus baseinas arba lauko sūkurinė vonia.
2 miegamųjų liukso numeris – vila apsupta vešlių džiunglių, su vaizdu į vandenyną. Jį sudaro 2 miegamieji ir terasa-svetainė. Dydis - 177 kv.m.
Ištaigingas 3 miegamųjų liukso numeris – įsikūręs aukščiausioje kurorto vietoje, su vaizdu į Pietų Kinijos jūrą. Unikalioje ant kalvos esančioje viloje yra pagrindinis miegamasis su sūkurine vonia, du papildomi miegamieji ir gilus baseinas. Dydis - 229 kv.m.

Numeriuose

oro kondicionierius, 32 colių LCD televizorius, DVD grotuvas, palydovinė televizija, telefonas, mini baras, balkonas, seifas, vanduo buteliuose (nemokamas), lauko sūkurinė vonia arba privatus baseinas (kai kurių tipų vilose)

Adresas

Malohom įlanka, Gajos sala, Tunku Abdul Rahmano parkas, Kota Kinabalu, Sabahas, Malaizija.

Telefono numeriai

Телефон +6 088 271000
Факс +6 088 271100

Еl. paštas

info@bungarayaresort.com

Panašūs viešbučiai

4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Prabangus viešbutis