Viešbučio aprašymas Shangri-La Al Husn 5*

„Shangri-La's Barr Al Jissah Resort & Spa“ viešbučių kompleksą sudaro trys viešbučiai: Al Husn, Al Bandar, Al Waha. Kurortas yra į pietus nuo Omano sostinės vaizdingoje Omano įlankos įlankoje, o nuo dykumų uraganų saugo Omano kalnai.

Shangri-La Barr Al Jissah Resort & Spa buvo atidarytas 2006 m. pradžioje ir yra kurortinis miestelis su nuostabiais restoranais, baseinais, paplūdimiais, sveikatingumo centrais ir įvairiomis sporto bei pramogų programomis. Visų 3 viešbučių svečiai gali naudotis visu kurorto paslaugų spektru.

Al Husn – prabangiausias kurorto viešbutis, kurio pavadinimas tradiciškai interpretuojamas kaip didelė pilis, aukštuomenės rezidencija. Kambariai dekoruoti arabišku rūmų stiliumi, juose yra viskas, ko reikia. „Al Husn“ viešbutyje yra privati ​​treniruoklių salė ir privatus paplūdimys, į kurį gali patekti tik šio prabangaus kurorto svečiai. // Atnaujinta 17 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Shangri-La Al Husn yra gražus 5 žvaigždučių viešbutis su nepriekaištingu aptarnavimu ir svetinga atmosfera. Viešbutis yra vienas didžiausių Omano viešbučių ir turi savo privatų paplūdimį.

Paslaugos viešbutyje

baseinai, nuosava (privati) sporto salė, vandens sportas - Verslo centras, konferencijų salės, parduotuvės, valiutos keitykla, skalbimas ir cheminis valymas, gydytojų paslaugos, floristų paslaugos, kelionių biuras, automobilių nuoma, snorkeling, nardymas, burlenčių sportas, buriavimas, baidarės, paplūdimio tinklinis, vandens aerobika, pilnai įrengta sporto salė su specialiomis programomis – tempimo, kvėpavimo programomis, 4 teniso kortai, ekskursijos, kruizai jūra
  • renovacijos metai

Numeriai

Viešbutyje iš viso yra 179 kambariai, iš kurių 164 prabangūs kambariai, 6 vieno miegamojo apartamentai, 6 liukso klasės apartamentai, 1 Sohar apartamentai, 1 Rustaq apartamentai, 1 Alhazm ir 1 Jabreen.

Al Husn Deluxe kambarys: 48 m2, susideda iš miegamojo, marmurinio vonios kambario, erdvaus balkono su baldais apstatyta poilsio zona, iš kurio atsiveria vaizdas į baseiną.

Al Husn Deluxe Seaview kambarys: 48 m2, susideda iš miegamojo, marmurinio vonios kambario, erdvaus balkono su baldais apstatyta poilsio zona, su vaizdu į jūrą.

Al Husn One Bedroom Suite: 116 m2, susideda iš miegamojo, svetainės, vonios kambario su panoraminiu langu, atskiros dušo patalpos, erdvaus balkono su baldais apstatyta poilsio zona, su vaizdu į jūrą.

Al Husn Specialty Suite: 174 m2, susideda iš miegamojo, svetainės, valgomojo, vonios kambario su panoraminiu langu, atskiros dušo patalpos, erdvios terasos (24 m2) su sūkurine vonia, iš kurios matyti jūra.

Al Husn Royal Suite: 500 m2, susideda iš miegamojo, svetainės, valgomojo, vonios su atskiru dušu, garinės pirties, sūkurine vonia, su vaizdu į jūrą.

Numeriuose

oro kondicionierius, palydovinė televizija, telefonas, papildomas telefonas vonioje, balso paštas, kavos ir arbatos ruošimo rinkinys, mini baras, seifas, lygintuvas ir lyginimo lenta

Adresas

PO Box 644 Pašto kodas 100 Maskatas, Omano sultonatas

Telefono numeriai

Телефон (968) 2477 6666
Факс (968) 2477 6677

Panašūs viešbučiai

4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Prabangus viešbutis