Viešbučio aprašymas Hilton Stockholm Slussen 5*

„Hilton Slussen“ yra Stokholmo centre, toje vietoje, kur Mälaren ežeras įteka į Baltijos jūrą. Iš jo atsiveria kvapą gniaužiantys vaizdai į senamiestį, Rotušę, taip pat vieną iš seniausių Švedijos šliuzų ir viešbutį. pavadintas jo vardu. Jį suprojektavo garsus švedų architektas Gertas Wingardas.Viešbučio interjeras sukurtas moderniu stiliumi su klasikiniais elementais, šviesiais ir erdviais, panoraminiais langais ir geriausiais vaizdais į Stokholmo centrą. // Atnaujinta 25 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

„Hilton Slussen“ yra Stokholmo centre, toje vietoje, kur Mälaren ežeras įteka į Baltijos jūrą. Iš jo atsiveria kvapą gniaužiantys vaizdai į senamiestį, Rotušę, taip pat vieną iš seniausių Švedijos šliuzų ir viešbutį. pavadintas jo vardu.

Paslaugos viešbutyje

restoranai ir barai su puikiais panoraminiais vaizdais, vyno rūsys, dovanų parduotuvė. Konferencijų salės, treniruoklių salė, sauna su baseinu, masažo kambarys, grožio salonas.

Numeriai

„Hilton Slussen“ laikomas geriausiu verslo viešbučiu: 289 įvairių klasių kambariai atitinka visus šiuolaikinius reikalavimus ir išsiskiria ypatingu komfortu.

Numeriuose

televizorius, radijas, telefonas, plaukų džiovintuvas, lygintuvas, lyginimo lenta, kelnių presas, mini baras ir oro kondicionierius

Adresas

Guldgränd 8, Box 15270, Stokholmas, Švedija 10465

Telefono numeriai

Tel: +46-8-517 353 00 Fax: +46-8-517 353 11

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai