Viešbučio aprašymas The Peninsula Hotel 5*

„Peninsula Hotels“ yra prabangių viešbučių tinklas JAV ir Azijoje. Šiuos viešbučius galima vadinti paslaugų etalonu ir rafinuoto stiliaus pavyzdžiu, kuriame susimaišo nacionaliniai puošybos elementai – kiniški ornamentai, lempos, liūtų ir drakonų atvaizdai – ir europietiškas dizainas. Svečiai gali mėgautis aukštųjų technologijų įranga treniruoklių salėje, dideliu šildomu uždaru baseinu, sauna ir garine pirtimi bei prabangiais „Rolls-Royce“ automobiliais. Pekino pusiasalio restoranai yra viešbučio pasididžiavimas ir daugybę kartų pelnę aukščiausius apdovanojimus. // Atnaujinta 17 kovo 2023
Kainų grafikas
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Įsikūręs istoriniame Pekino centre, Wangfuing prekybos rajono širdyje, netoli pagrindinių miesto verslo, prekybos ir pramogų centrų.

Paslaugos viešbutyje

525 kambariai, iš jų 57 apartamentai, 2 restoranai (Kantono, Europos ir Azijos virtuvė; sveika virtuvė), baras, uždaras šildomas baseinas, SPA centras (12 procedūrų kambarių, sauna, garinė pirtis, ledo fontanai, kubilas, masažas, refleksologija, aromaterapija , Ajurveda, akmens terapija, kūno įvyniojimai, šveitimai, veido ir kūno procedūros, ESPA kosmetika), treniruoklių salė (sporto salė), banketų salė (iki 600 žmonių), 5 konferencijų salės (iki 150 žmonių), verslo centras , WI- FI Interneto prieiga, konsjeržo paslaugos. Priešais viešbutį yra grožio salonas

Numeriai

Club liukso kambarys (29 kv.m): prieškambaris, miegamasis su labai didele lova arba dviem atskiromis lovomis, vonios kambarys su vonia. Įsikūręs 13 aukšte. Miesto vaizdas. Šių kambarių svečiai turi privilegijų.

Liukso kambarys (29-31 kv.m): prieškambaris, miegamasis su labai didele lova arba dviem viengulėmis lovomis, vonios kambarys su vonia. Įsikūręs nuo 4 iki 10 aukštų. Miesto vaizdas.

Grand liukso kambarys (34-35 kv.m): prieškambaris, miegamasis su labai didele lova arba dviem viengulėmis lovomis, vonios kambarys su vonia ir dušu. Įsikūręs nuo 4 iki 10 aukštų. Miesto vaizdas.

Club grand liukso klasės kambarys (35 kv.m): prieškambaris, miegamasis su labai didele lova arba dviem viengulėmis lovomis, vonios kambarys su vonia ir dušu. Įsikūręs 12 ir 13 aukštuose. Miesto vaizdas. Šių kambarių svečiai turi privilegijų.

Vadovo liukso numeris (50 kv.m): prieškambaris, svetainė su valgomojo zona, miegamasis, vonios kambarys su vonia ir dušu, svečių tualetas. Įsikūręs nuo 4 iki 13 aukštų (kiekviename aukšte po vieną kambarį). Miesto vaizdas. Šių kambarių svečiai turi privilegijų.
Dviejų aukštų apartamentai (68 kv.m): dviejų aukštų numeris. Pirmame aukšte: prieškambaris, svetainė, svečių tualetas. Antrame aukšte: miegamasis, vonios kambarys su vonia ir dušu. Įsikūręs 14 aukšte. Miesto vaizdas. Šių kambarių svečiai turi privilegijų.

Pekino apartamentai (100 kv.m): prieškambaris, svetainė su valgomojo zona, miegamasis, vonios kambarys su vonia ir dušu, svečių tualetas. Įsikūręs nuo 4 iki 12 aukštų (kiekviename aukšte yra 3 kambariai). Miesto vaizdas. Šių kambarių svečiai turi privilegijų.

Numeriuose

oro kondicionierius, televizorius, CD/DVD grotuvas, MP3/MP4 jungtis, radijas, WI-FI interneto prieiga, telefonas, balso paštas, faksas, televizorius, telefonas ir radijas vonioje, mini baras, seifas, virimo įranga arbata ir kava, plaukų džiovintuvas , chalatai, šlepetės, svarstyklės

Adresas

8 Jinyu Alley, Wangfujing, Dongcheng rajonas, Pekinas 100006, Kinija

Telefono numeriai

Телефон: (86 10) 8516 2888
Факс: (86 10) 6510 6311

Еl. paštas

pbj@peninsula.com
Kainų grafikas
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai