Viešbučio aprašymas Eurotel 3*

Viešbutis yra Providencia rajone, kelios minutės pėsčiomis nuo Pedro de Valdivia ir Los Leones metro stočių. Iš 6-ame viešbučio aukšte esančios terasos atsiveria nuostabūs panoraminiai kalnų vaizdai. Jis siūlo automobilių stovėjimo aikštelę, patogius kambarius su oro kondicionieriais, kabeline televizija, rašomuoju stalu ir belaidžiu internetu. Viešbutyje taip pat yra gerai įrengta sporto salė ir sūkurinė vonia, restoranas, baras. Merino Benitez oro uostas yra vos už 10 minučių kelio automobiliu nuo viešbučio. Viešbutis buvo atidarytas 1993 m. // Atnaujinta 27 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis yra Providencia rajone, 10 minučių kelio automobiliu nuo Merino Benitez tarptautinio oro uosto, netoli Pedro de Valdivia ir Los Leones metro stočių.

Paslaugos viešbutyje

5 konferencijų salės, terasa – 6 aukšte, su vaizdu į Andus, pusryčiai (į kambario kainą įskaičiuoti), bevielis internetas, skalbykla, verslo centras: internetas, faksas, kopijavimas, sekretorių paslaugos, mobiliojo telefono nuoma, vertimas paslaugos, ekskursijų organizavimas, visą parą dirbanti registratūra, liftas, kambarių aptarnavimas (iki 23:00), automobilių stovėjimo aikštelė, sūkurinė vonia, sporto salė (dirba nuo 07:00 iki 23:00)
  • renovacijos metai

Numeriai

Kambarių skaičius: 60 kambarių.
Kambarių tipai: Standartinis kambarys, Junior Suite, Apartamentai.
Kambarių aprašymas: Apartamentų kambarių dydis 80 kv.m. Juose yra miegamasis, svetainė, valgomojo zona, terasa ir įrengta virtuvė (šaldytuvas, viryklė, mikrobangų krosnelė).

Numeriuose

oro kondicionierius, LCD televizorius, kabelinė televizija, bevielis internetas, telefonas, rašomasis stalas, seifas, dūmų detektoriai, mini baras, plaukų džiovintuvas, virtuvė: šaldytuvas, viryklė, mikrobangų krosnelė (Apartamentų kambariuose)

Adresas

Guardia Vieja 285 – Providencia, Santjagas – Čilė

Telefono numeriai

(56-2) 411 5800

Svetainė

Eurotel 3*

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai