Viešbučio aprašymas Эдельвейс 3*

Viešbutis „Edelweiss“ veikia nuo 1992 metų ir priklauso mažų viešbučių kategorijai, kurie įsitvirtino kaip patogūs, jaukūs, siūlantys paslaugas už priimtiną kainą, turintys viską, ko reikia darbui ir poilsiui. Viešbutis įsikūręs prekybos ir biurų komplekso pastate. Palanki pastato vieta – šalia Petropavlovsko-Kamčiatskio miesto centrinio greitkelio, stotelės, parduotuvės padės sutaupyti Jūsų laiką. Visi administratoriai kalba užsienio kalbomis (anglų, vokiečių, prancūzų). Viešbutis yra visiškai autonomiškas, yra atskiras įėjimas ir holas. // Atnaujinta 20 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

kavinė-baras su 24 vietų sale; pokylių salė 2-7 asmenims; dokumentų kopijavimo, spausdinimo paslaugos; kompiuterio naudojimas viešbučio fojė; interneto kavinė (24/7, viešbučio pastate); bevielis internetas visuose kambariuose; nemokama bagažo saugykla; salonas; skalbiniai; soliariumas; bilietu kasa; odontologijos kabinetas; studija; prekybos centras; taksi iškvietimas; pervežimas iš oro uosto pagal išankstinį susitarimą; vertybių saugojimas seife pas administratorių; teikia pagrindinę informaciją apie Petropavlovską-Kamčiatskį.
  • renovacijos metai

Numeriai

Viešbutyje yra 27 jaukūs ir patogūs įvairių kategorijų kambariai.

Numeriuose

Visuose kambariuose yra viskas, ko reikia patogiai viešnagei: tarpmiestinis ir tarptautinis susisiekimas (viešbutyje yra vidinis PBX); Internetas, el. paštas; Televizorius; šaldytuvas; Plaukų džiovintuvas; atskiras vonios kambarys. Vienvietis kambarys pagal pageidavimą gali būti paverstas dviviečiu. Geresniuosiuose kambariuose yra seifai.
numeriai 4
paslauga 4
švara 4
maistas 3
infrastruktūra 3
Į šį viešbutį kelionių nėra
Atsiliepimai apie Edelveis 3*
4.0 iš 10 0 | iš 3 viešbučių Kamčiatka

5 dienos mini viešbutyje Edelweiss 2011 Rugpjūčio 01 Įvertinimas 4.0

Dvivietis kambarys 4500 rublių su pusryč iais, vonios kambarys kambaryje.
Kambaryje yra telefonas, televizorius, š aldytuvas.
Ramus, ramus vieš butis, draugiš kas personalas.
Netoli autobusų stotelė "Stroygorodok".
Š vediš ko stalo pusryč iai:
patiekalų są raš as, galite pasirinkti vien...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai