Viešbučio aprašymas Шафран 3*

Viešbučių kompleksas „Saffron“ yra sanatorijos „Sunny Transcarpathia“ teritorijoje, Poliana kurorte. Tai 3 aukštų pastatas, jame yra 6 dviviečiai kambariai, iš kurių 3 vienviečiai, 3 dviviečiai. // Atnaujinta 18 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Atstumas iki geležinkelio stoties Svaliavoje – 15 km.

Paslaugos viešbutyje

Šalia yra sanatorija Sunny Transcarpathia, kurioje galima užsisakyti dietinį maistą ir gydymą, taip pat visa kurorto infrastruktūra: pirtys, restoranai ir barai, baseinas, teniso kortai, sporto aikštelės, biliardas, stalo tenisas, interneto kavinės. ir kitose poilsio zonose. Poilsiautojams kurorte siūlomos įvairios ekskursijos po įdomias Užkarpatės vietas ir istorinius paminklus. Žiemą visi gali slidinėti keltuvais šalia Solnechnoe Zakarpattya, Polyana ar Kvitka Polonyny kurortų. Šildymas: autonominis vanduo (sava ​​katilinė). Vandens tiekimas: šaltas ir karštas nuolat.
  • atviras baseinas
  • skalbiniai

Vaikams

  • žaidimų aikštelė

Numeriai

Svečiai gali apsistoti viename iš liukso ir junior apartamentų su visais patogumais, televizoriumi, šaldytuvu, elektriniu virduliu, indais, lygintuvu, lyginimo lenta, džiovykle, balkonu. Į kambarius tiekiamas mineralinis vanduo gerti.Tikrai yra viskas ko reikia patogiai viešnagei.

Numeriuose

Kiekviename kambaryje yra televizorius, šaldytuvas, elektrinis virdulys, plaukų džiovintuvas, lygintuvas ir lyginimo lenta. Kambariai valomi kasdien, patalynė keičiama kas 7 dienas arba pagal pageidavimą, rankšluosčiai (3 asmeniui) keičiami pagal pageidavimą.

Adresas

Užkarpatės regionas
Svalyavsky rajonas, miestas Polyana
Sanatorija „Saulėtoji Užkarpatė“, 1/7
numeriai 8,7
paslauga 8,6
švara 8,8
maistas 8,2
infrastruktūra 8,5
Į šį viešbutį kelionių nėra
Atsiliepimai apie Shafran 3*
8.2 iš 10 4 apžvalgos | №8 iš 40 viešbučių Laukymės

Labai geras viešbutis žemomis kainomis 2022 Sausio 15 Įvertinimas 10.0

Labai geras vieš butis, kambarys š varus, guvernantė valo kiekvieną dieną . Š ilta, jauku kaip namuose. Maistas „Š vediš kas stalas pas Marianą “ labai skanus ir nebrangus, porcijos didelė s. Geros ž inios yra tai, kad viskas yra š alia ir prieinamomis kainomis....


NEREKOMENDUOJU 2017 Balandžio 29 Įvertinimas 3.0

Dviejų kambarių apartamentai (Nr. 44.2 aukš te
Nemalonu bū ti C / C dė l pigios konstrukcijos ir santechnikos į rangos bū klė s (c / c yra sujungta).
Aptarnavimas: 1) patalynė /rankš luosč iai bus keič iami, jei paskambinsite ir susidursite su "š eimininku"; 2) kambario valymas - tik š i...


Nerekomenduoju!!! 2016 Liepos 16 Įvertinimas 2.0

2016 metų liepą ilsė jomė s prie 2 į ė jimo. Tai buvo ketvirtas apsilankymas š iame vieš butyje. Kiekvienais metais viskas blogė ja ir blogė ja!
Pirmas dalykas, kuris visiš kai nuž udė , tai rankš luosč ių keitimas 1 kartą per 5 dienas.
Ateini gydytis, kur per dieną.3 ...


o, kvailas! 2011 Birželio 17 Įvertinimas 6.0

Š tai ž monė s, kurie paskatino mane paraš yti apž valgą . o ir aš tingiu! Bet rytoj, rugsė jo 1 d. , aš pradė siu lankyti mokyklą (esu vadovė , gera ir graž i).
Na, raš au, kas daugiau....
visa š eima ne kartą keliavo į saulė tą ją Už karpatę . ...


4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Lauko baseinas poilsiui